Camping Gorges du Verdon: reserveer uw verblijf

De Gorges du Verdon, een niet te missen hotspot op uw vakantie Verdon!

Het water van de Verdon heeft mettertijd een canyon uitgeslepen tussen de Alpes-de-Haute-Provence en de Var: de Gorges du Verdon. Deze bergkloof loopt langsheen enkele van de mooiste dorpen van de Provence zoals Moustiers-Sainte-Marie, Castellane en Rougon. Vakantiegangers zijn meteen in de ban van het idyllische landschap, dat bovendien bijzonder geschikt is voor diverse wildwatersporten.

Om met volle teugen van al dat moois te genieten, gaat er niets boven een verblijf in de volle natuur op onze supercomfortabele camping die u dankzij zijn buitengewone ligging een droomvakantie onder de zuiderse zon garandeert. Ter plaatse kunt u rekenen op een aquapark, een ruime keuze aan activiteiten en een uitgebreid dienstenaanbod om u het leven zo makkelijk mogelijk te maken. U hoeft alleen nog even te kiezen: een naar rozemarijn geurende kampeerplaats of liever een volledig ingerichte stacaravan? Laat de vakantie maar beginnen!

Bezoek de Gorges du Verdon met de hele familie

Wedden dat uw kleine avonturiers deze bestemming weten te smaken? Op de plek waar de Middellandse Zee en de Alpen elkaar ontmoeten, ontstonden onder invloed van de Gorges du Verdon spectaculaire landschappen. Heerlijk voor een zwempartijtje met de hele familie en ideaal voor tal van wildwatersporten. Vergeet dus zeker uw zwempak niet!

Maak een kanotocht en ontdek van op de Verdon het verbluffende panorama. Op uw tocht komt u voorbij grotten, natuurlijke stranden, duikplekken … redenen te over om nu en dan halt te houden! Sportievelingen kunnen zich op het meer van Sainte-Croix of Castillon – of op de Verdon zelf – aan een initiatie rafting of canyoning wagen.

Bezoek de Gorges du Verdon met z'n tweetjes

Geniet van een romantisch uitje en kom heerlijk tot rust in het hart van het Regionaal Natuurpark Verdon met zijn ongerepte landschappen. Het is een droombestemming voor actieve vakantiegangers die van de natuur en de zuivere lucht willen genieten.

Houdt u van wandelen? Neem dan de Blanc/Martel-route, een van de bekendste wandelroutes die langsheen grandioze uitzichtpunten voert! Niet ver daarvandaan ligt Castellane, een prachtig dorp waar u met zijn tweeën heerlijk kunt rondkuieren: charmante straatjes, een kleurrijke markt en artisanale winkeltjes … De Provence ten voeten uit!

Camping Gorges du Verdon: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bewonder van boven op de pentaglissen in het aquapark de groene bergen rondom de camping!

Canyoning, klimmen, trekken … dit is de gedroomde setting voor al deze activiteiten!

Neem de Imbut-route, die makkelijker is dan de Blanc/Martel-route, en geniet van een wandeltocht met de hele familie!

Maak kennis met de hoogvlakte van Valensole en zijn eindeloze lavendelvelden!

Camping Gorges du Verdon, reserveer uw verblijf!

Castellane | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!