Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Ondres

Wordt dit uw eerste bezoek aan de Landes? We weten zeker dat u terug zult komen! U zult de unieke charme, de authentieke natuurlijke omgeving, de prachtige oceaanstranden en de heerlijke gerechten niet kunnen weerstaan. En dat geldt des te meer op uw nieuwe favoriete bestemming in de Landes, die we u vandaag presenteren: Ondres. Let's go!

Ondres, uw ideale vakantiebestemming!

De ruisende oceaan, de dennengeur, het goede leven in het Franse zuidwesten: alle ingrediënten van het succes van de kust van de Landes zijn bijeen in Ondres, uw kleine stukje paradijs aan de oceaan. Hier gaat alles langzamer, ontspant u met de voeten in de Atlantische Oceaan, gaat u typische dorpjes verkennen en geniet u intens van elk moment met de hele familie of uw lief. Is dat geen mooi programma? 

Het onmisbare ingrediënt voor een geslaagd verblijf in de Landes? De 4- en 5-sterren Sandaya-campings natuurlijk. Met hun mooie aquaparken, hun diensten en doordachte infrastructuren, de ruime keuze aan accommodaties, de animaties voor alle leeftijden, de talrijke activiteiten rondom de campings en de omgeving die aanzet tot ontspannen, wordt uw vakantie zonder enige twijfel onvergetelijk!

Bezoek Ondres met de hele familie

Geen enkele streek aan de Atlantische kust is zo geschikt om met de hele familie te gaan fietsen als de Landes! Zowel ervaren als zondagsfietsers kunnen zich uitleven op de 300 km fietspaden tussen de oceaan en de dennenbossen. Dat is de magie van deze streek: midden in de Landes kan iedereen genieten van een fietstocht met de hele familie.  

Er zijn voldoende activiteiten voor de hele familie in de Landes, zowel te land als op het blauwe water van de Atlantische Oceaan. De kust van de Landes is een van de beroemdste surfspots van Frankrijk, dit is dus een ideale gelegenheid voor iedereen om het te proberen. Staat u liever met beide voeten op de grond? Zet dan ook de dierentuin van Labenne en zijn grappige dieren, de minigolfbaan of een ritje te paard in de manege van Ondres op de planning van uw vakantie.

Bezoek Ondres met z'n tweetjes

Ons ideale programma voor een verblijf met uw lief? Hier is het: een dagje nietsdoen op een van de prachtige stranden van de Landes, waaronder Hossegor of Capbreton, ook beroemde surfspots, en vervolgens een dagje Baskenland ontdekken met een bezoek aan Bayonne en Biarritz, op minder dan een half uur rijden. 

En uiteindelijk, als kers op de taart van uw verblijf met uw lief, sluit het af in stijl met een maaltijd met z'n tweetjes in een van de restaurants aan de kust om producten uit de zee te proeven, voordat u vanaf de dijk van Tarnos de zonsondergang gaat bekijken. Een heerlijk moment dat zonder enige twijfel aan de lange lijst met herinneringen aan uw verblijf in de Landes wordt toegevoegd.

Camping Ondres: onze tips voor een geslaagd verblijf

Een originele activiteit voor het hele gezin: een tocht op een elektrische step of skate om de streek op een sportieve en ecologische manier te verkennen! Dat wordt geweldig!

Er is meer dan surfen mogelijk in de Landes! Hier wacht u een hele reeks watersportactiviteiten: stand-up paddle, zeilen, waterfietsen, kanovaren enz. De trossen los, scheepsjongen!

Profiteer van uw vakantie in de Landes om alle heerlijke streekproducten te proeven. Producten uit de zee, fijne vleeswaren, kaas, nagerechten, geniet er mateloos van!

De zomer is het seizoen van de feria's in het Franse zuidwesten. In Dax, Mont-de-Marsan of Bayonne komen feestvierders in een gezellige, gemoedelijke sfeer samen om zich te vermaken en te dansen. Dat moet u minstens één keer meemaken!