Camping Meer van Léon: reserveer uw verblijf

Het meer van Léon, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

Het hoeft niet te verbazen dat heel wat campingfanaten de weg vinden naar de Landes. De meren, de bossen en de eindeloze oceaan vormen dan ook de perfecte setting om lichaam en geest helemaal tot rust te laten komen. Op uw Sandaya-camping op de oever van het meer van Léon, een van de grootste meren van de Landes, ontvangt de natuur u met open armen. Zwemmen, wandelen, originele plekjes ontdekken … Onze camping biedt u het beste van de Landes tijdens een verblijf dat onvergetelijk belooft te worden.

In een bevoorrecht natuurkader op de oever van het meer van Léon geniet u van alle voordelen die de camping te bieden heeft: een reusachtig aquapark met glijbanen voor de kinderen, sportvelden voor de hele familie, kwaliteitsdiensten … Ontdek meteen uw volledig ingerichte cottage of uw boomrijke kampeerplaats en beleef bij ons een heerlijke zomer aan de Atlantische kust!

Bezoek het meer van Léon met de hele familie

Een familiecamping met alles erop en eraan, een zorgeloze zomerse vakantiesfeer en een groot meer dat uitnodigt tot tal van activiteiten: dat mag u verwachten tijdens uw volgende verblijf met uw familie bij Sandaya. De oceaan ligt slechts enkele minuten verderop, maar uw kroost verkiest ongetwijfeld de stranden bij het meer van Léon. In het rustige, warme en ondiepe water genieten ze eindeloos van de waterpret!

En de kers op de taart: het meer van Léon is ook een toplocatie voor diverse watersportactiviteiten. Een tochtje met de trapboot of kanoën op het meer, een initiatie stand-up paddle … Kies zelf wat u het leukst vindt en geniet van het avontuur!

Bezoek het meer van Léon met z'n tweetjes

Op de oever van het meer van Léon geniet u niet alleen van een romantische vakantie, u vergeet er ook op slag de dagelijkse sleur. De natuur is hier heer en meester: vergeet dus uw auto en kies resoluut voor de fiets of de benenwagen om de sublieme landschappen bij het meer van Léon te verkennen!

Wat in geen geval op uw reisprogramma mag ontbreken, is een tocht door het natuurgebied van de Courant d’Huchet in de omgeving van het meer. Volg de aangelegde wandelroutes door de prachtige vegetatie of ga aan boord van een ‘galupe’, een traditionele schuit, en laat u door de ‘bateliers’ van de Courant d’Huchet inwijden in de geheimen van de ‘Amazone van de Landes’. En óf u geniet van deze oase van rust met zijn weergaloze uitzichten!

Camping Meer van Léon: onze tips voor een geslaagd verblijf

Op de oever van het meer vindt u het ‘Maison de la Réserve’: pik een geleid bezoek mee en verneem op de permanente tentoonstelling alles over biodiversiteit!

U houdt van hengelen? Dan wordt het meer van Léon uw favoriete stek: snoek, baars, paling, harder … dat wordt een mooie vangst!

Rond het meer zijn speel- en picknickweiden aangelegd: ideaal om een dagje met de familie door te brengen!

Door het bos en de duinen slingert de Courant d’Huchet zich een weg naar zee: geniet op het strand van Moliets-et-Maâ van dit bijzondere schouwspel!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Meer van Léon, reserveer uw verblijf!

Vielle-Saint-Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!