Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?

Natuurreservaat van de Courant d'Huchet

Neem een bootje bij het meer van Léon in de buurt van uw Sandaya-camping en ontdek de prachtige landschappen in het natuurreservaat van de Courant d’Huchet. Deze parel van biodiversiteit, die ook wel eens ‘de Amazone van de Landes’ wordt genoemd, biedt een thuis aan opmerkelijke soorten die nergens anders te vinden zijn. Mis in geen geval deze onvergetelijke boottocht tijdens een verblijf op uw Sandaya-camping in de Landes!
Natuurreservaat van de Courant d'Huchet : reserveer uw verblijf

Uw vakantieaccommodatie nabij het Natuurreservaat van de Courant d'Huchet

De Courant d’Huchet meandert van het meer van Léon in de richting van de stranden van de oceaan bij Moliets-et-Maa en verrast zijn bezoekers met een ongelooflijke opeenvolging van landschappen. Uniek in de Landes! Uw Sandaya-camping op de oevers van het meer van Léon is de ideale uitvalsbasis voor wie optimaal van dit beschermde natuurgebied wil genieten maar ook op het activiteiten- en dienstenaanbod van een sterrencamping gesteld is. Kies uit ons ruime assortiment van volledig ingerichte stacaravans en chalets uw ideale accommodatie of reserveer een kampeerplaats voor uw tent of caravan, en uw vakantie kan beginnen. Aquagym in het overdekt en verwarmd zwembad op maandag, een voetbaltoernooi op het multisportterrein op dinsdag, relaxen en zonnebaden op woensdag … Ondertussen vermaken de jongste campinggasten zich opperbest met de animatie in de gratis kinderclubs. ’s Avonds geniet u op het terras van het restaurant van een gezellig samenzijn en stelt u met zijn allen het programma voor de volgende dag op!

Wandelen of bootje varen

Bericht aan alle zoetwatermatrozen: maak u klaar voor een onvergetelijke tocht aan boord van een ‘galupe’, een traditionele schuit uit de Landes, door een betoverend mooi landschap! Ontdek tijdens een excursie van 2, 3 of 4 uur de ongelooflijke biodiversiteit. De schipper is tegelijk uw gids en vertelt honderduit over de moerassen, rietlanden en bossen met reigers, otters, nertsen en vissen. Dit natuurlijke El Dorado verrast zijn bezoekers met de rijkdom van zijn fauna en flora die het gebied zijn atypische karakter verleent. In de duinen bij het strand van Moliets vertrekt ook een wandeling. Volg de bewegwijzerde route en dring steeds dieper door in het dennenbos op de oevers van de Courant d’Huchet. Ongeacht of u voor de wandeling dan wel voor de boottocht kiest, de feeërieke sfeer van dit natuurgebied maakt uw campingvakantie in de Landes onvergetelijk!

Zwemmen in de buurt van de Courant d’Huchet

Halfweg tussen de badplaatsen Moliets en Vielle-Saint-Girons vindt u in het natuurgebied van de Courant d’Huchet schitterende plekjes om uw wandeling met een leuke zwempartij te besluiten. Loop vooraf even langs bij de minisupermarkt op de camping en vul uw picknickmand met lekkers uit de Landes waar u bij de monding van de Courant d’Huchet van geniet. Hebt u zin om u aan te sluiten bij de surfers of wilt u leren windsurfen? De stranden bij de oceaan zijn ideaal voor wie graag over de golven zoeft! Gaat u in de richting van Vielle-Saint-Girons, dan komt u bij het ongerepte strand van La Lette Blanche met zijn buitengewone panorama. Op deze plek, tussen de bossen van de Landes en het blauw van de Atlantische Oceaan, komt u volledig tot rust. Wie duikt als eerste het water in?

Bezienswaardigheden in de omgeving

Natuurreservaat van de Courant d'Huchet, reserveer uw verblijf!

Vielle Saint Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
TK_NL_my_account.fidelity_nights
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!