Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Saint Guilhem le Désert

Geniet van een campingvakantie nabij Saint-Guilhem-le-Désert, op enkele minuten van Montpellier, in Zuid-Frankrijk! Loop bij de legendarische Pont du Diable stroomopwaarts en ontdek het middeleeuwse stadje Saint-Guilhem dat niet voor niets het label ‘Plus Beaux Villages de France’ kreeg. Tijdens uw familievakantie in de regio Languedoc-Roussillon moet u dus beslist een keer door de eeuwenoude steegjes kuieren na een dagje zwemmen in de gorges de l'Hérault.

Camping Saint Guilhem le Désert: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Saint-Guilhem-le-Désert

Droomt u van een familievakantie onder de zon van de Hérault? Reserveer een huuraccommodatie op één van de 4 of 5-sterrencampings van Sandaya in de Languedoc-Roussillon en ontdek de buitengewone landschappen van deze regio. Onze vakantiedorpen verwelkomen u de hele zomer lang op enkele kilometers van Saint-Guilhem-le-Désert en bezorgen de hele familie een onvergetelijke vakantie dankzij de zwembaden van het aquapark, de terreinen voor buitenactiviteiten, de nabijheid van de Middellandse Zee en het comfort van de ruime en volledig ingerichte accommodaties. U geniet er op elk uur van de dag van een uitgebreid animatieaanbod: olympiades, aquagymlessen, behendigheidsspelletjes … terwijl de kinderen een heleboel nieuwe vriendjes maken in de gratis clubs van Sandaya.
Omdat vakantie bij Sandaya hand in hand gaat met comfort, bieden onze campings u een brede waaier van kwaliteitsdiensten aan.
Wil u graag met vakantiecheques betalen? Geen probleem: al onze campings zijn ANCV-gecertificeerd. U hoeft alleen nog even te reserveren …

Camping aan de kust

Houdt u van de natuur en geniet u van het landschap bij het water, profiteer dan van uw tocht naar Saint-Guilhem-le-Désert om de gorges de l'Hérault te verkennen en de allermooiste plekjes te ontdekken om te zwemmen.
In het zuiden van de Hérault storten de gorges zich in de Middellandse Zee, niet zo ver van uw Sandaya-campings in de Languedoc-Roussillon. Onze sterrencampings liggen vlak bij de stranden of hebben een rechtstreekse toegang tot de Middellandse Zee. Zij nodigen u uit om de kust van de Languedoc en zijn ongerepte natuur te verkennen, en om de zand- of keienstranden van op de eerste rij te bewonderen. Ontdek onder de Occitaanse zon samen met de hele familie het plezier van diverse watersporten, ga lekker zonnebaden of maak kennis met de weldaden van een thalassotherapie in een thermale spa.

Zwemmen aan de Pont du Diable

Onder Saint-Guilhem-le-Désert, waar de gorges de l'Hérault beginnen, ligt de Pont du Diable. Het is een heerlijke plek om met de hele familie te gaan zwemmen tijdens uw campingvakantie. De weg loopt over de legendarische brug die meer dan duizend jaar oud is en als de ‘toegangspoort’ tot de gorges de l'Hérault bekendstaat. Wandel naar het strand, dat in het hoogseizoen bewaakt is, en geniet van een frisse duik in het vredige water te midden van de natuur. Houdt u van watersporten, dan moet u beslist stroomopwaarts een kano huren en door de gorges de l'Hérault naar de Pont du Diable varen. De tocht is voor iedereen haalbaar. Toch meer zin in dolce far niente? Zoek een leuk plekje op de oever en soes heerlijk weg bij het ruisende water onder de stralende zon van de Languedoc-Roussillon.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Saint Guilhem le Désert, reserveer uw verblijf!

Montpellier | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!