Camping Carnon: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Carnon

Natuurlijk houden we graag een plekje voor u vrij op een van onze familiecampings nabij Carnon! Onze 4 en 5-sterrenvakantiedorpen heten u in het allermooiste seizoen van harte welkom in deze schitterende streek voor een onvergetelijke vakantie aan de Middellandse Zee. Geniet van het comfort van uw stacaravan, tent of caravan en stel zelf uw activiteitenprogramma samen: verken de prachtige kust van de Hérault, maak een boottocht voor de kust van Carnon, leef u uit op de glijbanen van het aquapark op de camping, neem met de hele familie deel aan de activiteiten op de multisportterreinen of op de speelweiden … Op een Sandaya-camping hebt u keuze te over!
Op uw camping in de Hérault beschikt u over een uitgebreid aanbod van kwaliteitsdiensten, zodat u onbekommerd van uw vakantie kunt genieten: minisupermarkt ter plaatse, snackbars en bars/restaurants voor de fijnproevers, wifi-toegang, wasruimte … Vergeet ook onze annuleringsverzekering niet en denk eraan dat u met vakantiecheques kunt betalen. Zo kunt u helemaal zonder zorgen de hort op! Voor elk seizoen hebben we overigens ook last-minuteaanbiedingen …

Camping aan zee

Reserveert u een campingverblijf nabij Carnon, dan mag u een authentieke vakantie aan zee verwachten. Carnon ligt op 10 minuten van Montpellier, tussen de Middellandse Zee en het Étang de l’Or, op een duinenkust die zich eindeloos lang uitstrekt. Ontdek de zonnige langgerekte zandstranden in Carnon-Plage waar het heerlijk zonnebaden is, zowel op het zand als dobberend op het water. ’s Avonds is het heerlijk zitten onder de stroparasols langsheen de kust van de Languedoc, nippend van een glaasje landwijn terwijl u van op de eerste rij de schoonheid van de Middellandse Zee bewondert. Het geruis van de golven, een muziekje dat opklinkt, de aroma’s van de lokale keuken … onovertroffen als vakantiebestemming!

Plage du Petit Travers

Mis tijdens uw campingvakantie nabij Carnon in geen geval Le Petit Travers, één van de mooiste zandstranden van de Languedoc. Het blauw van het water en dat van de zee maken van dit ongerepte stukje kust de ideale plek om met de hele familie neer te strijken en van de zon te genieten, gewiegd door het geruis van de golven. Aan de voet van de zandduinen die zich eindeloos uitstrekken bewondert u hier van op de eerste rij het immense wateroppervlak van de Middellandse Zee. Neem een frisse duik in het kristalheldere water of ga lekker zonnebaden onder de zon van de Middellandse Zee. Houdt u van watersporten? Op Carnon-Plage kunt u kitesurfen: benieuwd of u de golven en de wind van de Middellandse Zee getemd krijgt! 

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Carnon, reserveer uw verblijf!

Montpellier | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Frontignan Plage | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!