Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Provincie Rome

Neem uw familie en vrienden tijdens uw volgende campingvakantie mee naar het hart van de provincie Rome! Geschiedenis, kunst, cultuur, gastronomie, natuur, verrassingen en ontdekkingen … Uw Italiaanse vakantie op een Sandaya-camping wordt onvergetelijk!

Camping Provincie Rome, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Rome | Lazio
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

De provincie Rome, uw ideale vakantiebestemming!

Laat u verleiden door ‘la dolce vita’, kuier door de wirwar van charmante straatjes en bezoek de wereldvermaarde monumenten: de provincie Rome maakt al uw vakantiedromen waar! Deze zonnige bestemming heeft alles om u te charmeren en zijn uitgesproken diversiteit weet u ongetwijfeld te bekoren.

Vond u het fantastisch om door de straatjes van Rome te kuieren en de verrukkelijke Romeinse specialiteiten te proeven, waarom zou u dan geen prettig vervolg aan uw vakantiedag breien zodra u weer op uw Italiaanse camping bent? Neem een duik in een van de verwarmde zwembaden van het aquapark, speel een partijtje voetbal of sla een balletje op de tennisbaan en … voor u het weet, is het alweer tijd om naar uw volledig ingerichte stacaravan terug te keren. Geen twijfel mogelijk, ‘La vita è bella’ op uw Sandaya-camping!

Bezoek de provincie Rome met de hele familie

Niet alleen de zwembaden, speelweiden en sportterreinen op de camping vallen bij de kids in de smaak, ook de ontelbare schatten die in de provincie Rome te vinden zijn, kunnen op hun belangstelling rekenen. De site van Ostia Antica is ideaal gelegen tussen de stad Rome en de Middellandse Zeekust: uw kleine archeologen raken er maar niet op uitgekeken!

De beroemde ruïnes van deze voormalige havenstad waaruit Rome ontstond, worden beschut door het dennenbos van Castel Fusano. Trek er met de familie op uit en ontdek het antieke theater, het forum van de corporaties, de mozaïeken van Neptunus … de kinderen hebben al gauw het gevoel dat ze in het oude Rome rondwandelen!

Bezoek de provincie Rome met z'n tweetjes

Na een bezoek aan Rome, zijn Colosseum, zijn Forum Romanum en zijn ontelbare pleintjes waar een onweerstaanbare charme van uitgaat, bent u vast aan verkoeling toe. Op naar de kust dus! Ten noorden van de Eeuwige Stad liggen de stranden van Santa Marinella en Santa Severa, een paradijs voor liefhebbers van boardsporten. Ten zuiden van de stad vindt u de stranden van Anzio en Nettuno die door hun buitengewone setting de voorkeur van heel wat vakantiegangers genieten.

Bent u op zoek naar rust, dan kunnen we u het strand van Sabaudia aanbevelen dat dankzij zijn buitengewone uitzicht over de bergen en de duinen tot de allermooiste stranden van Italië wordt gerekend. Eén ding staat vast: uw Italiaanse vakantie bij Sandaya wordt onvergetelijk!

Camping Provincie Rome: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zoek het prachtige meer van Bracciano ten noorden van Rome op: ideaal voor zoetwatermatrozen!

Mis in geen geval een bezoek aan de villa’s van Tivoli waar kunst, geschiedenis en natuur perfect met elkaar in harmonie zijn!

Maak een onvergetelijke wandeling door Vaticaanstad, 44 ha groot en honderden schatten rijk!

Hou de zonnecrème bij de hand: de zon is ’s zomers alom aanwezig in Italië!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!