Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verkennen
  • Provincie Sassari

Te midden van de schitterende landschappen van de provincie Sassari garandeert uw camping bij de zee u een onvergetelijke vakantie onder de Sardinische zon. U vindt hier prachtige dorpen met Catalaanse inslag, kreken met kristalhelder water en talloze archeologische sites waarmee de provincie van noord tot zuid bezaaid is, van Castelsardo tot Stintino, van Sassari tot Alghero. Pak gauw uw koffers en stap op het eerstvolgende vliegtuig!

Reserveer uw campingaccommodatie in de provincie Sassari

Sassari, een van de 5 provincies van Sardinië, bestrijkt het hele noorden van het eiland waar enkele van de mooiste Sardinische landschappen te vinden zijn. Maak vanaf uw camping bij het strand met uw auto of camper een ritje langs de kust en hou halt in de pittoreske badsteden en kustdorpen die elkaar proberen te overtreffen in schoonheid: Castelsardo met zijn middeleeuwse kasteel dat over het water uitkijkt, Porto Torres tegenover het eiland Asinara en het oude vissersdorp Stintino met zijn fijnzandstranden en kristalheldere water waar heel wat vakantiegangers op af komen. Rijdt u verder naar het zuiden, dan komt u in Alghero dat om zijn schitterende middeleeuwse centrum en okerkleurige stadswallen bekendstaat. Van daar bent u in enkele minuten bij de beroemde Neptunus-grotten die als de mooiste van Sardinië worden beschouwd. Nadat u de hele provincie Sassari hebt doorkruist, is het heerlijk thuiskomen op uw prachtig gelegen camping in de onmiddellijke nabijheid van het strand. Wat dacht u van een verfrissende duik in het turkooisblauwe water van de Middellandse Zee? Liefhebbers van zoet water verkiezen wellicht de diverse zwembaden van het aquapark. U hebt er keuze te over: ondiep voor de kinderen, met masserende waterstralen voor de wellness-adepten … Ook wie graag in conditie blijft, kan kiezen uit een uitgebreid activiteitenaanbod: aquagymles op het strand van de camping, fitnessles in de sportzaal, tennis, beachvolley … Kleine en grote campinggasten beleven hier de tijd van hun leven! En omdat na inspanning ontspanning hoort, geniet u op het terras van uw stacaravan bij de zee van een welverdiende pauze. Wacht niet langer en reserveer meteen uw droomvakantie!

Campingvakantie aan zee

Dankzij zijn geprivilegieerde ligging aan het strand garandeert uw sterrencamping u een vakantie waarop het blauw van de Middellandse Zee prominent aanwezig is. In Sardinië hoeft u het nooit ver te zoeken wanneer u zin hebt in een frisse duik. De kustlijn bestaat er uit kreken en weidse witte zandstranden waar u beslist een keer uw handdoek moet neervlijen. Wedden dat u nog nooit zo’n mooi blauw hebt gezien? In de provincie Sassari moet u voor de mooiste stranden naar de Costa Paradiso of naar de golf van Asinara, meer naar het westen. De stranden van Mugoni in Alghero, Platamona in Stintino of Balai in Porto Torres weten u vast te bekoren. Wat u ook niet mag missen in de provincie Sassari: de paradijselijke eilandjes van de Maddalena-archipel waar u in het helderste water van de hele Middellandse Zee zwemt. Of er ook voor sportievelingen wat te beleven valt? Zij kunnen terecht bij de watersportclubs in de buurt van de camping voor een initiatie kitesurfen, stand-up paddle of windsurfen. En natuurlijk doet de hele familie mee!

Excursie naar het eiland Asinara

Voor de kust van de provincie Sassari ligt een heus juweeltje: het eiland Asinara met het gelijknamige nationaal park ter hoogte van Stintino. Asinara is een paradijselijk stukje natuur waar verscheidene endemische soorten thuis zijn. Zo kunt u er de beroemde albino-ezels tegen het lijf lopen waarvoor dit deel van Sardinië bekendstaat. Terwijl de noordkant van het eiland uit een steile rotswand met kliffen en kreken bestaat, vindt u in het zuiden fijnzandstranden met uitzicht op La Pelosa en zijn beroemde Aragonese toren. Trek er met de hele familie op uit en maak vanaf uw Sandaya-camping een excursie naar Asinara. Verken het eiland met de auto of vaar met een boot langs de kusten. Het Nationaal Park biedt geleide bezoeken aan waarop u het eiland in al zijn pracht te zien krijgt.

Onze campings in de provincie Sassari

Aglientu | Sardinië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten