Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?

Camping Girona

Breng uw campingvakantie deze zomer door in de buurt van Girona, de hoofdplaats van Noord-Catalonië. Deze stad op mensenmaat die in heel het land om haar hoge levenskwaliteit wordt geroemd, kunt u makkelijk te voet bezoeken. Ontdek de veelkleurige gevels van de huizen op de oevers van de Onyar, kuier door de oude stadskern en maak een ommetje langs de middeleeuwse stadswallen. Breng tijdens uw familievakantie in Catalonië beslist een bezoek aan Girona en laat u verrassen door de vele charmes van de stad.

Camping Girona: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping in Girona

Uw Sandaya-camping op enkele kilometers van Girona, tussen het historische Catalonië en de Middellandse Zeekust, heet u en uw familie de hele zomer van harte welkom in een groene omgeving vlak bij de Catalaanse stranden. Geniet van uw Spaanse vakantie onder de zomerzon en neem de tijd om alle charmes van Catalonië te ontdekken: proef de tapas op het zonnige terras van een restaurant, ontdek de allermooiste stranden en kreken aan de kust, bezoek de musea en historische sites bij de zee … ‘s Avonds komt u weer helemaal tot rust in uw stacaravan, cottage of tent op de Sandaya-camping aan de Costa Brava. Met zijn ruime aanbod van activiteiten en kwaliteitsdiensten doet de camping zijn faam van ‘vakantiedorp’ alle eer aan: minigolf- en petanquebanen, pingpongtafels en multisportterreinen, en om van het bevoorrechte klimaat te genieten een zwemparadijs met waterglijbanen, peuterbad met piratenschip, door de zon verwarmde zwembaden, duikplanken … Na een goedgevulde ochtend in de gratis clubs voor kinderen nemen de kleine campinggasten samen met mama en papa de shuttle naar het strand. Lekker spelen in het fijne zand aan de kust! En wat zou u ervan denken om de dag te besluiten met een bezoek aan het restaurant van de camping, voordat u in uw comfortabele vakantieaccommodatie van een verkwikkende nachtrust geniet?

Kust

In Catalonië is de kust nooit veraf. Ontdek op enkele minuten van uw camping nabij Girona de buitengewone schoonheid van de Catalaanse kust waar fijnzandstranden en kleine kreekjes elkaar afwisselen. Neem bij het verlaten van Girona de kustweg richting L’Estartit of Begur waar de zee kristalhelder is. Neem uw zwempak en luchtmatras mee en geniet van een heerlijke zwempartij met de hele familie op één van de allermooiste natuurlijke stranden van de Middellandse Zee. Neem de tijd om heerlijk te zonnebaden, verzamel schelpdieren, ga met uw snorkelbril op zoek naar veelkleurige vissen of laat u gewoon wiegen door het lied van de golven.

Wandeling door de Joodse wijk: de Call Jueu

De parel van Girona is de oude stad – de ‘Ciutat Antiga’ – die door de Onyar-rivier van het moderne stadsdeel gescheiden wordt. Zodra u de ‘Pont de les Peixateries Velles’ overgestoken bent – een brug die door Gustave Eiffel werd gebouwd en omgeven is door kleurrijke huizen op de rivieroever –, loopt u de magnifieke Call Jueu in. De nauwe kasseistraatjes van de Joodse wijk in het hart van de oude stad vormen een soort middeleeuws labyrint dat klein en groot weet te bekoren. De schaduwrijke steegjes zijn overigens een prima toevluchtsoord voor wie aan de brandende zon van de Costa Brava wil ontsnappen. De Call Jueu, die tot de best bewaarde wijken van Europa wordt gerekend, en het museum dat aan de geschiedenis van de Joodse gemeenschap gewijd is, zijn op zich al voldoende reden om een keertje door Girona te wandelen. Mis dit schitterende stadje niet tijdens uw campingvakantie in Catalonië!

Camping Girona, reserveer uw verblijf!

Pals | Catalonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!