Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Amis de la Plage

Een fietstocht met de familie of dolce far niente bij de oceaan met uw geliefde: op het Île de Ré vindt iedereen zijn gading! Op camping Amis de la Plage kunt u beide combineren: geniet van de rechtstreekse toegang tot de eindeloze zandstranden en huur een fiets om het eiland tot in de kleinste hoekjes te verkennen. Ter plaatse vindt u tal van sport- en spelactiviteiten: yoga, fitness, petanque, spelletjes- en dansavonden … U beslist! En om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt, kunt u elke dag rekenen op ons diensten- en winkelaanbod.

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclubs op camping Amis de la Plage

Met zijn familiale sfeer is het Île de Ré een zalige bestemming voor een eerste campingvakantie! Dankzij onze gratis kinderclubs genieten ook de allerkleinsten er met volle teugen van. De kinderclubs van camping Amis de la Plage onder leiding van professionele animatoren bieden tal van activiteiten aan die op de voorkeuren en leeftijd van de kinderen afgestemd zijn. Iedereen klaar? Spelen maar!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Zijn mam en pap toe aan een pauze? Dan nemen de animatoren van de Kids Club het even over! Zij hebben een reeks activiteiten bedacht op maat van uw kleine rakkers: een show in elkaar steken, minidisco, knutselen … Uw oogappels hebben beslist de tijd van hun leven!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Oudere kinderen zijn in hun nopjes met de Juniors Club van camping Amis de la Plage. Spelletjes op het strand,  sportwedstrijden, gezelschapsspellen … Ze genieten volop en vervelen zich geen minuut tijdens hun zomervakantie op het sublieme Île de Ré.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Voor tieners die een flinke dosis fun en vrijheid op hun zomervakantie willen, is de Teens Club van de camping het absolute einde. Sportactiviteiten, uitstapjes naar het strand, rollenspellen met leeftijdsgenoten … Uw adolescenten zullen hun zomer op het Île de Ré niet gauw vergeten!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Amis de la Plage" op foto's

Activiteiten zat tijdens uw campingvakantie op het Île de Ré!

Fitnessles, petanquetoernooien, yoga of pingpong: sportievelingen zijn aan het feest op Sandaya-camping Amis de la Plage. Vlak bij de camping kunt u terecht bij watersportclubs voor een initiatie surfen, windsurfen of stand-up paddle. Wilt u ook graag andere plekjes verkennen terwijl de wind door uw haren speelt, huur dan een fiets op de camping en verken de 100 km fietsroutes op het eiland!

Ontdek de animaties van camping "Amis de la Plage" op foto's

Diensten- en winkelaanbod van uw camping op het Île de Ré

Dankzij het diensten- en winkelaanbod op Sandaya-camping Amis de la Plage hoeft u zich niet te verplaatsen: alles is er! Bakkerijdienst, barbecuezones, wasruimte, wifiverbinding … Zin om een van de vele specialiteiten van Ré te proeven? Wandel naar het dorp Bois-Plage 10 minuten verderop en ontdek zijn beroemde markt! 

Ontdek de diensten van camping "Amis de la Plage" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Koolaya Land springkasteel
Dansles
Fitness
Minidisco
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Yoga
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Barbecue-zone
Bar
Hondendouche
Verkooppunt van brood
Afhaaldienst voor brood en zoete broodjes
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Surfles 200 m
Zeilles 200 m
Paddle 200 m
Manege 5 km
Wandeltochten