Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Uw camping aan zee op het Île de Ré

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping Amis de la Plage is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 29 maart tot 6 oktober 2024
  • van 4 april tot 5 oktober 2025

Camping heeft de Clef Verte onderscheiding ontvangen

Camping Amis de la Plage aan zee

Ontdek deze zomer het Île de Ré vanaf 4-sterrencamping Amis de la Plage. Deze Sandaya-camping kan prat gaan op een centrale ligging en een toegang tot het strand van Le Pas des Bœufs, het mooiste van het eiland. Fiets langs de oceaan en ontdek de talloze charmes van het Île de Ré met zijn zoutpannen en pittoreske dorpen!

Stacaravans met alle comfort, volledig ingerichte lodge-tenten, kampeerplaatsen: kies uw favoriete accommodatie voor een campingvakantie op het Île de Ré pal aan de oceaan!

Praktische info

Openingsdatums:
  • - van 29 maart tot 6 oktober 2024
  • - van 4 april tot 5 oktober 2025
108 huuraccommodaties en 46 kampeerplaatsen Camping toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit 68 avenue du Pas des Bœufs
17580 Le Bois-Plage-en-Ré
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)5 46 09 24 01 Hoe laat mag ik aankomen? Emmene ton chien

Genieten voor groot en klein:

Rechtstreekse toegang tot het strand van Le Pas des Bœufs
Meer weten?
Op 15 min lopen van het dorp Le Bois-Plage-en-Ré
Meer weten?
Fietsverhuurdienst
Meer weten?
Fietstocht tussen de oceaan en de moeraslanden
Meer weten?

Camping met rechtstreekse toegang tot het strand van Le Pas des Bœufs

Door zijn weergaloze natuurkader geldt Le Pas des Bœufs als het mooiste strand van het Île de Ré, maar deze plek is ook een paradijs voor watersporters: windsurfen, surfles, een sessie bodyboarding … Hier beleeft u met vrienden en familie sensationele ervaringen en een heleboel plezier!

Ontdek de kinderateliers op camping Anse du Brick

Het Île de Ré, een familiebestemming bij uitstek, is een uitgelezen plek voor een eerste campingvakantie. Onze gratis ‘kinderactiviteiten’ zorgen er namelijk voor dat ook de allerkleinsten met volle teugen genieten. Camping Amis de la Plage organiseert workshops onder toezicht van professionele animatoren met aangepaste activiteiten naargelang van de leeftijd en voorkeuren van de kids. Iedereen klaar? Spelen maar!

De animaties en kinderateliers zijn uitsluitend voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Way of life

Sandaya zet zich in!

  • Oplaadpunt voor elektrisch voertuig
  • Gebruik van versnipperd groenafval als bodembedekker

Plekken om te bezoeken

Île d'Oléron
Zwemmen - 103 km

Uw verblijf op een Sandaya-camping in de Charente-Maritime is de ideale gelegenheid om het grootste eiland van de Atlantische...

Meer informatie
Zoo van La Palmyre
Hobby - 100 km

De zoo van La Palmyre is het hele jaar geopend en nodigt u uit om kennis te maken met zijn 1.600 dieren uit de hele wereld!...

Meer informatie
Fort Boyard
Geschiedenis - 104 km

Wend de steven naar de kust van het departement Charente, waar u op een camping in de buurt van Rochefort een verblijf in...

Meer informatie

Verken de parels van het Île de Ré, voortaan uw favoriete bestemming!

Vier vakantie aan zee bij Sandaya op het Île de Ré! Sandaya-camping Amis de la Plage met rechtstreekse toegang tot het mooiste strand van het eiland nodigt u uit voor de kust van La Rochelle om alles even te vergeten. Ruil uw auto in voor een fiets en ontdek de stranden, bossen en zoutpannen: Ré blijft u maar verbazen met zijn onweerstaanbare schoonheid!

De evenementen in de buurt van de camping