Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Uw camping aan zee op het Île de Ré

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping Amis de la Plage is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 29 maart tot 6 oktober 2024

Camping heeft de Clef Verte onderscheiding ontvangen

Camping Amis de la Plage aan zee

Ontdek deze zomer het Île de Ré vanaf 4-sterrencamping Amis de la Plage. Deze Sandaya-camping kan prat gaan op een centrale ligging en een toegang tot het strand van Le Pas des Bœufs, het mooiste van het eiland. Fiets langs de oceaan en ontdek de talloze charmes van het Île de Ré met zijn zoutpannen en pittoreske dorpen!

Stacaravans met alle comfort, volledig ingerichte lodge-tenten, kampeerplaatsen: kies uw favoriete accommodatie voor een campingvakantie op het Île de Ré pal aan de oceaan!

Praktische info

Open van 29 maart tot 6 oktober 2024 108 huuraccommodaties en 46 kampeerplaatsen Camping toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit 68 avenue du Pas des Bœufs
17580 Le Bois-Plage-en-Ré
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)5 46 09 24 01 Hoe laat mag ik aankomen? Emmene ton chien

Genieten voor groot en klein:

Rechtstreekse toegang tot het strand van Le Pas des Bœufs
Meer weten?
Op 15 min lopen van het dorp Le Bois-Plage-en-Ré
Meer weten?
Fietsverhuurdienst
Meer weten?
Gratis kinderclubs
Meer weten?

Camping met rechtstreekse toegang tot het strand van Le Pas des Bœufs

Door zijn weergaloze natuurkader geldt Le Pas des Bœufs als het mooiste strand van het Île de Ré, maar deze plek is ook een paradijs voor watersporters: windsurfen, surfles, een sessie bodyboarding … Hier beleeft u met vrienden en familie sensationele ervaringen en een heleboel plezier!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken
Way of life

Sandaya zet zich in!

  • Oplaadpunt voor elektrisch voertuig
  • Gebruik van versnipperd groenafval als bodembedekker

Verken de parels van het Île de Ré, voortaan uw favoriete bestemming!

Vier vakantie aan zee bij Sandaya op het Île de Ré! Sandaya-camping Amis de la Plage met rechtstreekse toegang tot het mooiste strand van het eiland nodigt u uit voor de kust van La Rochelle om alles even te vergeten. Ruil uw auto in voor een fiets en ontdek de stranden, bossen en zoutpannen: Ré blijft u maar verbazen met zijn onweerstaanbare schoonheid!

De evenementen in de buurt van de camping