Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping L’Île des Papes

Beachvolley, petanque of kanovaren op de Rhône: verveling krijgt geen kans op 4-sterrencamping L’Île des Papes! De kleinsten kunnen zich naar hartenlust uitleven in de gratis kinderclubs, terwijl ons diensten- en winkelaanbod u dag na dag een zorgeloos verblijf garandeert. Droomt u van een familievakantie, een sportieve of gastronomische vakantie …? Bij Sandaya zit u altijd goed!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs van camping L’Île des Papes

De waterspeeltuin, de minigolfbaan, het springkasteel, het multisportterrein … De kids voelen zich op 4-sterrencamping L’Île des Papes in de zevende hemel! Onze gratis kinderclubs staan paraat om het jonge volkje te entertainen, terwijl mam en pap lekker uitblazen. Onze animatoren doen er alles aan om de vakantie van de jongste campinggasten om te toveren tot één groot speelavontuur!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Het programma van de Kids Club is op maat gemaakt om de creativiteit van uw kleine schatjes tussen 5 en 7 jaar te stimuleren en hun energie in goede banen te leiden met allerlei knutselactiviteiten en leuke spelletjes!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Ook kinderen tussen 8 en 12 jaar worden verwend. Uw kleine vakantiegangers houden onuitwisbare herinneringen over van hun (eerste) vakantie dankzij de creatieve workshops, schattenjachten, sporttoernooien en minidisco met Koolaya.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Op vakantie gaan met het hele gezin is leuk, maar tieners hebben leeftijdsgenootjes nodig. De tienerclub wordt hun ontmoetingsplek om zichzelf beter te leren kennen, hun grenzen te verleggen, zich te vermaken en vrienden te maken.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "L’Île des Papes" op foto's

Een vakantie met uitgebreide campinganimatie in Avignon!

Tijdens uw verblijf kunt u van ’s ochtends tot ’s avonds op een rijk animatieaanbod rekenen: van de aquagymles bij het krieken van de dag tot de voorstellingen op het podium van de camping ‘s avonds! Laat alles even los en laat u bij het samenstellen van uw dagprogramma inspireren door ons ruime activiteitenaanbod. Verblijft u in juli op camping L’Île des Papes? Neem dan ook een kijkje op het festival van Avignon, een van de beroemdste internationale theaterfestivals!

Ontdek de animaties van camping "L’Île des Papes" op foto's

Diensten- en winkelaanbod op camping L’Île des Papes

Op Sandaya-camping L’Île des Papes hebt u geen auto nodig om in uw dagelijkse behoeften te voorzien: een restaurant, een wasruimte, een kruidenier, een materiaalverhuurdienst … Alles is ter plaatse aanwezig! Zo kunt u focussen op de essentie: met volle teugen van uw campingverblijf in Zuid-Frankrijk genieten.

Ontdek onze diensten à la carte

Ontdek de diensten van camping "L’Île des Papes" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Badminton
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Fitness
Voetbal
Minidisco
Minigolf
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Volley
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Kruidenier / Superette
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Restaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Manege 2 km
Paintball 2 km
Karting 20 km
Kanoën/kajakken
Wandeltochten
Mountainbike / Freeride