Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?

Camping Villeneuve-lès-Avignon

Villeneuve-lès-Avignon, dat door twee armen van de Rhône van zijn grote broer gescheiden is, kan prat gaan op enkele van de grootste architectuurschatten van de Gard. Vakantiegangers die Avignon en zijn omgeving willen bezoeken, strijken er neer vanwege zijn bijzondere levenskunst en sublieme ligging. Een uitgelezen plek om te genieten van een zonovergoten vakantie op een sterrencamping!

Camping Villeneuve-lès-Avignon, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Villeneuve-lès-Avignon, uw ideale vakantiebestemming!

Villeneuve-lès-Avignon, op de grens van de Gard en de Vaucluse, vormt de perfecte link tussen de Occitaanse en de Provençaalse cultuur. Door zijn ideale ligging tegenover de pausenstad is het de perfecte plek om lekker bij te komen na een geanimeerde dag in Avignon. En de kers op de taart: Villeneuve-lès-Avignon bezit enkele echte architecturale pareltjes zoals het kartuizerklooster ‘Chartreuse du Val de Bénédiction’, het Saint André-fort, de benedictijnenabdij … U krijgt er geen spijt van als u deze zomer voor Villeneuve-lès-Avignon kiest!

Uw Sandaya-camping in Villeneuve-lès-Avignon op de oevers van de Rhône nodigt u uit om een zomer lang te proeven van de Provençaalse levenskunst. Bij het lied van de cicaden geniet u van de talloze activiteiten op de camping: speelse zwempartijtjes in de zwembaden van het aquapark, sporttoernooien in de openlucht, gratis kinderclubs …  U stelt zelf het programma samen! ’s Avonds is het heerlijk thuiskomen in uw volledig ingerichte stacaravan met alle comfort of in uw tent, caravan of camper op een van onze kampeerplaatsen. Op uw Sandaya-camping viert u vakantie in alle vrijheid!

Bezoek Villeneuve-lès-Avignon met de hele familie

Voor een magnifiek uitzicht over Avignon en een reis terug in de tijd met de hele familie gaat er niets boven het beroemde Saint André-fort, de parel van Villeneuve-lès-Avignon. Het trotse bouwwerk, hoog op de Mont Andaon, voert u op slag terug naar de middeleeuwen toen pausen en koningen de scepter zwaaiden. Van in de torens hebt u een buitengewoon uitzicht over de hele Rhônevallei. U kunt zelfs de Mont Ventoux zien liggen!

Breng tegelijk ook een bezoek aan het Saint André-park, een heuse tuin van Eden waar de hele familie van geniet. Het park telt maar liefst 111 bijzondere soorten. Herkent u ze?

Bezoek Villeneuve-lès-Avignon met z'n tweetjes

Hebt u zin in een verfrissende activiteit en wilt u het centrum van Avignon op zijn mooist zien, kies dan voor een minicruise op de Rhône! Vanaf de brug van het schip ziet u alle schatten van Avignon voorbij glijden: het pausenpaleis,  het park ‘Rocher des Doms’, de Saint Bénézet-brug … En dat allemaal zonder de minste inspanning!

Voor een extra vleugje romantiek kunt u een cruise met restaurantformule boeken: na zonsondergang, wanneer de stad verlicht is, krijgt u een verrukkelijk diner geserveerd terwijl u met uw geliefde van een fantastisch uitzicht geniet!

Camping Villeneuve-lès-Avignon: onze tips voor een geslaagd verblijf

Het beroemde kartuizerklooster, dat nu onderdak biedt aan het Nationaal Centrum voor Dramaturgie, is het hele jaar door te bezoeken. Zeker doen!

Vanaf de toren van Filips de Schone, een andere parel van Villeneuve-lès-Avignon, hebt u een van de mooiste uitzichten van de hele streek!

Na de ‘Pont d’Avignon’ uit het kinderliedje moet u beslist ook de Romeinse ‘Pont du Gard’ bezoeken, een meesterwerk op enkele minuten van de camping!

Toe aan een adempauze? Op naar de Colline des Mourgues, de heuvel die over de stad heerst: goed voor 7 ha groen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!