Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Welkom in de Provence op Sandaya-camping L’Île des Papes!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping L’Île des Papes is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 5 april tot 29 september 2024

Camping heeft de Clef Verte onderscheiding ontvangen

Uw 4-sterrenbestemming vlak bij Avignon

Op de grens tussen de Gard en de Vaucluse heet Sandaya-camping L’Île des Papes u welkom op een privé-eiland vlak bij Avignon waar u geniet van de Provençaalse levenskunst!

Tijdens uw vakantie in Zuid-Frankrijk kunt u niet alleen de schitterende pausenstad leren kennen, op de camping geniet u ook van de zwembaden en tal van activiteiten. Deze oase van rust is onovertroffen om te relaxen. Gaat u voor een volledig ingerichte stacaravan of liever een kampeerplaats onder de dennenbomen?

Praktische info

Open van 5 april tot 29 september 2024 253 huuraccommodaties en 79 kampeerplaatsen 1497 route départementale 780, Quartier de l'islon
30400 Villeneuve-lès-Avignon
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)4 90 15 15 90 Hoe laat mag ik aankomen? Emmene ton chien

Genieten voor groot en klein:

Op 15 min van het Pausenpaleis in Avignon
Meer weten?
Aquapark met waterspeeltuin
Meer weten?
In een oase van groen tussen 2 armen van de Rhône
Meer weten?
Gratis kinderclubs
Meer weten?
*Afbeelding niet contractueel

Helemaal nieuw!

  • Renovatie van het aquapark voor nog betere waterpret

Ieder zijn eigen zwemparadijs op camping L’Île des Papes!

Het centraal gelegen aquapark is het kloppende hart van Sandaya-camping L’Île des Papes waar families steevast te vinden zijn. Het is dan ook helemaal op hen afgestemd. Het aquapark is verdeeld in 2 zwemparadijzen met een lang speelbad voor de kids en twee lagunezwembaden voor de anderen. Zo zwemt groot en klein in het geluk en geniet iedereen op zijn eigen manier van een verkoelend moment in het water. 

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken
Way of life

Sandaya zet zich in!

  • Natura 2000-gebied aan de oevers van de Rhône
  • Versnipperaar voor groenafval

Op schattenjacht in de straten van Avignon!

Vanaf uw Sandaya-camping ontdekt u de talloze schatten van Avignon en zijn omgeving. Breng een bezoek aan het Pausenpaleis, het grootste gotische paleis ter wereld, of flaneer door het ‘Rocher des Doms’, een park op een rots hoog boven de Rhône. Of waagt u liever een dansje op de beroemde Saint Bénézet-brug die als Unesco-werelderfgoed beschermd is? Vergeet ook niet het beroemde festival van Avignon bij te wonen in juli. Toe aan een pauze? Het bevoorrechte natuurkader van Sandaya-camping L’Île des Papes is de perfecte plek om de batterijen weer op te laden!

De evenementen in de buurt van de camping