Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping La Grande Côte

Om ervoor te zorgen dat u met volle teugen van uw vakantie in de Vendée geniet, staat camping La Grande Côte voor u klaar met een uitgebreid activiteitenaanbod. Fitness, boogschieten, petanque, olympiades met de hele familie: u doet alleen wat u zelf leuk vindt! Bent u toe aan een pauze, dan kunt u op adem komen op het terras van het restaurant. Voor alles wat u nodig hebt, kunt u bovendien rekenen op ons dienstenaanbod voor campinggasten van elke leeftijd!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclubs op camping La Grande Côte

Dankzij de gratis kinderclubs van camping La Grande Côte beleven ook de jongste campinggasten een onvergetelijke vakantie. Met 22 ha natuur tussen de zee en het bos beschikt onze camping in de Vendée over een formidabel speelplein in de openlucht. Sporttoernooien, crea-activiteiten, uitstapjes naar het strand voor tieners die snakken naar vrijheid: onze animatoren weten precies waar de jongste campinggasten dol op zijn!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

In de Kids Club van camping La Grande Côte beleven de kleinsten vanaf 5 jaar heerlijke middagen vol spelplezier. Werken aan een show, minidisco of schilderen: op campingvakantie in de Vendée staat er altijd wat leuks op het programma.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Net als de kinderen hebben ook de animatoren van de Juniors Club bakken energie! Met het stralende weer aan de Côte de Lumière is binnenblijven geen optie. Zwemmen, olympiades en creatieve activiteiten: het staat allemaal op het programma deze zomer!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Willen uw tieners meer vrijheid, dan kunnen ze elkaar in de Teens Club opzoeken. Onder leiding van onze animatoren nemen ze deel aan activiteiten op het water of op het strand. Zo houden ze schitterende herinneringen over aan hun verblijf in de Vendée.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "La Grande Côte" op foto's

Tijd voor buitenactiviteiten op uw camping in de Vendée!

In de schaduw van de dennen, op het strand of in het water: camping La Grande Côte heeft een uitgebreid activiteitenaanbod voor u! Blijf in vorm met onze fitnesslessen, daag uzelf uit op het multisportterrein of test uw behendigheid bij het boogschieten. Houdt u meer van watersporten? Op dan naar het nabijgelegen strand van Fromentine: kajakken op zee, windsurfen, stand-up paddle … Kies uw favoriete vaartuig om de golven te bedwingen! 

Ontdek de animaties van camping "La Grande Côte" op foto's

Diensten- en winkelaanbod op camping La Grande Côte

Om in al uw dagelijkse behoeften te voorzien, verwent camping La Grande Côte in La Barre-de-Monts u met een uitgebreid diensten- en winkelaanbod: fietsverhuur, wifiverbinding, bar, restaurant … En nog veel meer! Zo krijgt u volop de kans om in alle rust van uw verblijf te genieten. 

Ontdek de diensten van camping "La Grande Côte" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Fitness
Voetbal
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Multisportterrein
Volley
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Barbecue-zone
Bar
Afhaaldienst voor brood en zoete broodjes
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van gasbarbecues
Verhuur van fietsen
Uitleen van strijkijzers
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Vissen 100 m
Zeilwagenrijden 1 km
Zeilles 1 km
Kitesurf 1 km
Paddle 1 km
Manege 3 km
Wandeltochten