Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping La Grande Côte

Om te zwemmen, te zonnebaden of zalige familiemomenten door te brengen gaat er niets boven het verwarmde zwembad van camping La Grande Côte in de Vendée! Voor kinderen is het een heus paradijs waar ze zich uitleven in het water en een heleboel nieuwe vriendjes maken. Naast het verwarmde zwembad ligt het peuterbad waar ook de allerkleinsten in alle veiligheid kunnen rondplonsen. Wie het eerst in het water zit, wint!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_2022_LGC_Infrastructures_030.jpg
Duik in het verwarmde zwembad van uw camping in de Vendée!

Een portie waterpret hoort er in de zomer bij aan de Côte de Lumière! Geniet er met volle teugen van in het verwarmde zwembad van onze camping in La Barre-de-Monts. Op het zonneterras naast het zwembad is het heerlijk toeven terwijl het kroost zijn wateracrobatieën opvoert. Wie de oceaan verkiest, kan gebruikmaken van de rechtstreekse toegang tot het strand van Fromentine. Zwemmen, zonnebaden of watersporten: aan u de keuze!

Rechtstreekse toegang tot het strand van Fromentine

Vergeet vooral geen zwemkleding mee te nemen! Het strand van Fromentine, dat vanaf camping La Grande Côte rechtstreeks toegankelijk is, verrast u ongetwijfeld met zijn lange fijnzandstrook. U kunt u er op zeilles met uitzicht op het eiland Noirmoutier. Of neemt u liever gewoon een frisse duik terwijl u geniet van het schouwspel dat de catamarans opvoeren? Wie het eerst in het water zit, wint!

Ontdek het aquapark van camping "La Grande Côte" op foto's

Ontdek het aquapark van camping "La Grande Côte" op video

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Zonneterras
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.