Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De zee, de eilanden en het bos: welkom op camping La Grande Côte in de Vendée!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping La Grande Côte is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 12 april tot 22 september 2024

Camping heeft de Clef Verte onderscheiding ontvangen

Een vakantie aan zee in La Barre-de-Monts in de Vendée

4-sterrencamping La Grande Côte ligt te midden van de mooiste landschappen van de Vendée! U hebt niet alleen rechtstreeks toegang tot het strand van Fromentine tegenover het eiland Noirmoutier, maar beschikt ook over een aquapark met verwarmd zwembad. Beter kon u het niet treffen!

Kies uw favoriete campingverblijf voor een familievakantie of een romantisch uitje met zijn tweeën – een stacaravan, een chalet, een lodge of een kampeerplaats onder de dennen – en uw vakantie ver van de dagelijkse sleur kan beginnen!

Praktische info

Open van 12 april tot 22 september 2024 287 huuraccommodaties en 293 kampeerplaatsen Camping toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit Route de la Grande Côte
85550 La Barre-de-Monts
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)2 51 68 51 89 Hoe laat mag ik aankomen? Emmene ton chien

Genieten voor groot en klein:

Met rechtstreekse toegang tot het strand van Fromentine
Meer weten?
Op 400 m van de aanlegsteiger voor de boot naar het Île d'Yeu
Meer weten?
Verwarmd zwembad met peuterbad
Meer weten?
Gratis Kids, Juniors & Teens Club
Meer weten?
*Afbeelding niet contractueel

Helemaal nieuw!

  • Nieuwe cottage Friends 4*

Duik in het verwarmde zwembad van uw camping in de Vendée!

Een portie waterpret hoort er in de zomer bij aan de Côte de Lumière! Geniet er met volle teugen van in het verwarmde zwembad van onze camping in La Barre-de-Monts. Op het zonneterras naast het zwembad is het heerlijk toeven terwijl het kroost zijn wateracrobatieën opvoert. Wie de oceaan verkiest, kan gebruikmaken van de rechtstreekse toegang tot het strand van Fromentine. Zwemmen, zonnebaden of watersporten: aan u de keuze!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken
Way of life

Sandaya zet zich in!

  • Ecovriendelijk sanitairblok
  • Versnipperaar voor groenafval
  • Oplaadpunt voor elektrisch voertuig

Gooi het anker uit op uw Sandaya-camping aan de Côte de Lumière!

Camping La Grande Côte bij het strand van Fromentine in La Barre-de-Monts is ideaal gelegen om een bezoek te brengen aan de eilanden Yeu en Noirmoutier, de parels van de Vendée. Yeu, een paradijs voor wandelaars, weet u vast te bekoren met zijn ongerepte kust en intieme kreken. Noirmoutier is populair bij families en beschikt over maar liefst 40 km aan paradijselijke stranden onder een stralende zon. U kunt moeilijk kiezen? Dat hoeft ook helemaal niet op Sandaya-camping La Grande Côte! 

De evenementen in de buurt van de camping