Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark op camping Lac de Sanguinet

Voor waterpret moet u op camping Lac de Sanguinet zijn! Grote en kleine campinggasten vermaken zich niet alleen in het aquapark met verwarmd zwembad en peuterbad, ze hebben ook rechtstreeks toegang tot het meer van Sanguinet. Het rustige en ondiepe water, dat ’s zomers tot wel 28° opwarmt, is ideaal voor een zwempartij met de familie. En de boardsporters? Die zijn niet weg te slaan van de eindeloze stranden van Biscarrosse op 20 minuten van de camping. 

Als wij u zeggen dat u ook toegang hebt tot het aquapark van de buurcamping Sanguinet Plage, wat zegt u dan? Bedankt Sandaya!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_2022_LAC_Infrastructures_036.jpg
Aquapark met verwarmd zwembad op camping Lac de Sanguinet

Begin uw dag met een ontspannen zwempartijtje in het verwarmde zwembad van camping Lac de Sanguinet, terwijl uw kroost zich in het aangrenzende laguneblauwe peuterbad vermaakt. Ga om lekker lang van de ontspanning te genieten heerlijk relaxen op de zonneterrassen: er gaat niets boven een zonnebad om uw vitamine D-voorraad aan te vullen! Hebt u er trek van gekregen? Op dan naar het terras van de snackbar bij het zwemparadijs. Handig om uw oogappels in de gaten te houden! 

Rechtstreekse toegang tot het meer van Sanguinet

Op loopafstand van uw accommodatie ligt het meer van Cazaux-Sanguinet te midden van een buitengewoon natuurkader. Groot en klein is dol op de fijnzandstranden afgezoomd met pijnbomen en de hele familie vermaakt zich uitstekend met het ruime aanbod aan watersportactiviteiten. De kers op de taart: het rustige water warmt ’s zomers op tot maar liefst 28°!

Op 20 minuten van de stranden van Biscarrosse

U hoeft alleen rond het meer van Sanguinet te lopen en u staat bij de oceaan waar het 5 km lange gele zandstrand van Biscarrosse wacht. U vindt er sowieso een plek onder de zon voor uw favoriete activiteit: een zwempartij met de hele familie, surfles, een wandeling bij zonsondergang … Een droomlocatie waar u al uw zorgen op slag vergeet!

Ontdek het aquapark van camping "Lac de Sanguinet" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot het meer
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Zonneterras
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
In de buurt
Zwemmen Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen