Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weten?
Ik zoek
van
Begin Einde

De winkels en restaurants van uw camping in Vendres-Plage

Profiteer op camping Les Vagues van een ruime keuze aan diensten voor een zeer comfortabele vakantie aan zee! Wifi-toegang, kruidenierswinkel ter plaatse, eet- en drinkgelegenheden voor een gezellig moment met de hele familie … Onze camping Les Vagues stelt alles in het werk om aan al uw wensen tegemoet te komen: dat is nog eens in alle vrijheid vakantie vieren! Zin om de gebaande paden te verlaten? Maak gebruik van de fietsroutes rond de camping en trek eropuit langs de kust van de Languedoc, met als eindbestemming de turkooizen zee, het strand en zijn zandduinen!

Camping Sandaya Les Vagues: tot uw dienst!

Restaurant Beach Days

Ons restaurant met zijn ontspannen sfeer bevindt zich rond het aquapark! Ontdek zijn menu en zijn kaart met streekwijnen en geniet met de hele familie van een bijzonder moment.

Meeneem-snacks

Hebt u zin in een gezellige maaltijd op het terras van uw stacaravan? Maak gebruik van onze ‘Deli-food’- bezorgservice en laat uw diner gratis bij de deur afleveren!

Kruidenierswinkel

Uw camping Les Vagues in Vendres-Plage beschikt over zijn eigen superette waar u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht kunt: levensmiddelen, schoonmaakproducten, toiletartikelen ... Maak ook gebruik van de broodservice!

Verhuur van fietsen en quads

Trek er met de hele familie opuit en ontdek de natuurpaden van Vendres en Valras-Plage in de naaste omgeving van de camping, op de fiets of achter het stuur van uw quad! Kleine enthousiastelingen kunnen zelfs de Hytrack miniquad leren besturen.

Wifi-toegang

Om de hele zomer online te blijven beschikt uw Sandaya-camping in Vendres-Plage over wifi. Informeer voor toegang bij de receptie.

Ontdek camping "Les Vagues" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken