Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

De winkels en restaurants van uw camping in Vendres-Plage

Profiteer op camping Les Vagues van een ruime keuze aan diensten voor een zeer comfortabele vakantie aan zee! Wifi-toegang, kruidenierswinkel ter plaatse, eet- en drinkgelegenheden voor een gezellig moment met de hele familie … Onze camping Les Vagues stelt alles in het werk om aan al uw wensen tegemoet te komen: dat is nog eens in alle vrijheid vakantie vieren! Zin om de gebaande paden te verlaten? Maak gebruik van de fietsroutes rond de camping en trek eropuit langs de kust van de Languedoc, met als eindbestemming de turkooizen zee, het strand en zijn zandduinen!

Camping Sandaya Les Vagues: tot uw dienst!

Restaurant Beach Days

Ons restaurant met zijn ontspannen sfeer bevindt zich rond het aquapark! Ontdek zijn menu en zijn kaart met streekwijnen en geniet met de hele familie van een bijzonder moment.

Kruidenierswinkel

Uw camping Les Vagues in Vendres-Plage beschikt over zijn eigen superette waar u voor al uw dagelijkse boodschappen terecht kunt: levensmiddelen, schoonmaakproducten, toiletartikelen ... Maak ook gebruik van de broodservice!

Verhuur van fietsen en quads

Trek er met de hele familie opuit en ontdek de natuurpaden van Vendres en Valras-Plage in de naaste omgeving van de camping, op de fiets of achter het stuur van uw quad! Kleine enthousiastelingen kunnen zelfs de Hytrack miniquad leren besturen.

Wifi-toegang

Om de hele zomer online te blijven beschikt uw Sandaya-camping in Vendres-Plage over wifi. Informeer voor toegang bij de receptie.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bakkerij
Kruidenier / Supermarkt
Toeristische informatie
ijskraam
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Uitleendienst voor strijkbouten en -planken
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Geldautomaat 1 km

Ontdek camping "Les Vagues" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken