Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Het aquapark van uw camping Les Vagues vervult al uw wensen!

Iedereen in badkleding en op naar het grote aquapark van uw camping in de Languedoc-Roussillon! Ontdek de 4 turkooisblauwe zwembaden en geniet in de zon van heerlijke zwempartijtjes. Stel uw eigen activiteitenprogramma samen: roetsjwedstrijden van de grote glijbaan, relaxen onder de waterstralen, met de hele familie spelletjes doen in het golfslagbad of de watertuin ... en daarna lekker zonnebaden onder de palmbomen op het Caraïbenstrand. Een vakantie bij Sandaya is één groot feest!

Het zwemparadijs van uw camping in Vendres-Plage

Verwarmd golfslagbad

Geniet van het verwarmde golfslagbad van uw Sandaya-camping in Vendres-Plage! Vermaak u met de hele familie en trotseer de golven, met of zonder zwemband!

Aqua Jump

Tussen twee zwemsessies in het zwembad, kunnen jonge avonturiers zich uitleven in de Aqua Jump, een nieuwe attractie in ons aquapretpark! Lukt het u om de spetterende watervallen en de grappige waterstralen te ontwijken?

Relaxen op het Caraïbenstrand

Wat is het toch heerlijk om na een ochtendje zwemmen lekker languit in de zon van de Languedoc te luieren! Installeer u met de hele familie op een van de zonnebedden op het Caraïbenstrand en geniet er van een relaxmoment aan het water of in de schaduw van een stroparasol.

Watertuin en ludieke paddenstoel

Na de Aqua Jump is het tijd voor de watertuin, een deel van het zwembadcomplex dat uitsluitend voor kinderen is gereserveerd! De allerkleinsten ontdekken er hoe leuk het is om in het water te spelen en spartelen de hele dag onder de waterval van de ludieke paddenstoel!

Glijbaan en pentaglissen

Liefhebbers van spanning en sensatie? Organiseer een roetsjmarathon op de glijbaan van ons aquapark of begeef u naar de pentaglissbanen voor een familierace! Op uw plaatsen ... klaar voor de start… ga!

Zwembad met waterstralen

Ontspan, doe uw ogen dicht en laat de massagestralen u meevoeren naar een oase van welbehagen! Geniet voluit in het grote zwembad van uw aquapark Les Vagues.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aqua Jump (waterspeeltuin in hout)
Peuterbad
Zwembad
Golfslagbad
Verwarmd buitenzwembad
Glijbaan (glijbanen)/Pentaglissen
Do you Splash? Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zee 800 m

Ontdek camping "Les Vagues" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums