Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Camping Parc La Clusure: sporten ligt in onze natuur!

De Belgische Ardennen met hun buitengewone natuurlandschappen zijn een waar eldorado voor wie van buitensporten houdt. Op uw 4-sterrencamping en in de onmiddellijke omgeving ontdekt u diverse activiteiten in de volle natuur. Ideaal om in alle vrijheid te ontspannen, stoom af te laten en tot rust te komen. Beleef elke dag een nieuw avontuur op camping Parc La Clusure!

Volledig activiteitenaanbod op uw camping in de Belgische Ardennen

Petanquebanen

Vorm teams en deel in de pret op de petanquebanen op de camping! Als u even uw ogen sluit, zou u zweren dat u de cicaden uit de Provençe hoort zingen …

Multisportterrein

Zin om een balletje te trappen? Afspraak met familie of vrienden op het multisportterrein van de camping! Wat zal het vandaag worden? Voetbal, volleybal, handbal, basket … aan u de keuze!

Tennisbanen

Oefen uw smash op de tennisbanen van uw camping in de Ardennen en organiseer een grastoernooi onder de zon! Enkel- of dubbelspel? Game, set en match!

Beachvolley

Op zonnige zomerdagen gaat er niets boven een partijtje beachvolley. Vorm teams met uw nieuwe campingvrienden en neem uw plaatsen in aan weerskanten van het net. De wedstrijd kan beginnen!

Vissen in de Lomme

Maak gebruik van uw vakantie in België en van de bevoorrechte ligging van uw camping met rechtstreeks toegang tot de oever van de Lomme om … te gaan vissen! Hebt u een visvergunning, zoek dan een schaduwrijk plekje bij het water uit en wacht geduldig tot er aan de andere kant van de lijn wordt toegehapt! 

Geanimeerde avonden

Dansen, spelletjes, karaoke … ’s avonds staat camping Parc La Clusure in het teken van entertainment. Iedereen is van harte welkom om na een rijk gevulde vakantiedag met vrienden of familie van een relaxt avondje te genieten. Gezelligheid verzekerd!

Activiteiten buiten de camping

Wandelroutes

Bij camping Parc La Clusure vertrekken tal van wandelroutes die voor de hele familie doenbaar zijn. Ze voeren u over bosrijke heuvels en door prachtige rivierlandschappen. Onze favoriete route: een dagtocht naar het uitkijkpunt ‘Rocher à Pic’. Er wacht u een adembenemend uitzicht over de allermooiste landschappen van de Belgische Ardennen!

Vertrek bij de camping.

Euro Space Center

Bezoek het Euro Space Center en kruip in de huid van een astronaut: een buitengewone ervaring! Ontdek wat er gebeurt wanneer de zwaartekracht wegvalt tijdens een reis naar Mars, herbeleef de hoogtepunten uit de geschiedenis van de ruimtevaart en vlieg zelf – in 3D – naar de maan. Het lijkt alsof u de sterren echt kunt aanraken!

Op 20 km van de camping.

Reuzenlabyrint

Beleef met de hele familie een onvergetelijke dag in het labyrint van Durbuy, een origineel themapark te midden van de natuur. Dwaal door het reusachtige maïsdoolhof, probeer met zijn allen de uitgang te vinden en onthoud vooral een ding: samen uit, samen thuis!

Op 42 km van de camping.

Kanoën/kajakken op de Lesse

Van in uw kano/kajak op het water hebt u het allermooiste uitzicht op de groene oevers van de Lesse. Kies het parcours dat voor u het meest geschikt is en hou onderweg even halt om de middeleeuwse kastelen te bewonderen die over de rivier uitkijken. Een adembenemend panorama!

Op 42 km van de camping.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Beachvolley
Fitness
Voetbal
Paintball
Petanque
Pingpong
Tennis
Boogschietles
Mountainbike / Freeride
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Manege 10 km
Kanoën/kajakken 20 km
Bowling 27 km
Karting 27 km
Golf 38 km
Touwenparcours 40 km
Escape Game 40 km
Klimmen 40 km
Avonturenparcours 40 km
Casino 50 km

Ontdek camping "Parc La Clusure" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums