Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Parc La Clusure

Beachvolley, boogschieten, petanque, mountainbiken … Leef u helemaal uit, samen met uw familie, op camping Parc La Clusure in Wallonië! Staat uw hoofd vooral naar dolce far niente? Kom dan heerlijk op adem terwijl uw kleine rakkers zich vermaken met tal van buitenactiviteiten in de gratis kinderclubs. Ook ’s avonds geniet u van de diensten en handelszaken op uw camping in België: het restaurant, de bar, de ‘American diner’ en nog veel meer! Maar dat ontdekt u deze zomer zelf wel …

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclubs op camping Parc La Clusure

Op camping Parc La Clusure wordt avontuur uw tweede natuur! De jongste campinggasten zijn daar meteen voor te vinden. Nu eens kruipen ze in de huid van een ontdekkingsreiziger of een natuuronderzoeker, dan weer stappen ze in de voetsporen van rangers of pioniers. Zo wordt hun zomervakantie één groot avontuur. Samen met mam en pap of onder leiding van onze professionele animatoren ontdekken ze het uitgebreide activiteitenprogramma op de camping en in de bosrijke omgeving. Ze vinden het super.

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Het programma van de Kids Club is op maat gemaakt om de creativiteit van uw kleine schatjes tussen 5 en 7 jaar te stimuleren en hun energie in goede banen te leiden met allerlei knutselactiviteiten en leuke spelletjes!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Ook kinderen tussen 8 en 12 jaar worden verwend. Uw kleine vakantiegangers houden onuitwisbare herinneringen over van hun (eerste) vakantie dankzij de creatieve workshops, schattenjachten, sporttoernooien en minidisco met Koolaya.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Op vakantie gaan met het hele gezin is leuk, maar tieners hebben leeftijdsgenootjes nodig. De tienerclub wordt hun ontmoetingsplek om zichzelf beter te leren kennen, hun grenzen te verleggen, zich te vermaken en vrienden te maken.

Mascotte Sandaya

Ardennen Rangers

Tijdens hun vakantie op camping Parc La Clusure trekken uw kinderen als echte rangers het bos in! Kleine avonturiers vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan de activiteiten van onze partner ‘Ardennen Rangers’. Op het programma: een tipi bouwen, roofvogels africhten, de dieren in het bos leren kennen … en nog een heleboel andere spannende dingen!

Activiteiten van RHM Buitensport

Paintball, boogschieten, verhuur van mountainbikes … Ontdek met de hele familie het volledige activiteitenaanbod van onze partner RHM Buitensport en maak kennis met de ongerepte landschappen van de Belgische Ardennen!
Voor alle activiteiten dient u bij de receptie van RHM Buitensport te reserveren (kantoor ter plaatse).

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Parc La Clusure" op foto's

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Parc La Clusure" op video

Camping Parc La Clusure: sporten ligt in onze natuur!

De Belgische Ardennen met hun buitengewone natuurlandschappen zijn een waar eldorado voor wie van buitensporten houdt. Op uw 4-sterrencamping en in de onmiddellijke omgeving ontdekt u diverse activiteiten in de volle natuur. Ideaal om in alle vrijheid te ontspannen, stoom af te laten en tot rust te komen. Beleef elke dag een nieuw avontuur op camping Parc La Clusure!

Euro Space Center

Bezoek het Euro Space Center en kruip in de huid van een astronaut: een buitengewone ervaring! Ontdek wat er gebeurt wanneer de zwaartekracht wegvalt tijdens een reis naar Mars, herbeleef de hoogtepunten uit de geschiedenis van de ruimtevaart en vlieg zelf – in 3D – naar de maan. Het lijkt alsof u de sterren echt kunt aanraken!

Op 20 km van de camping.

Reuzenlabyrint

Beleef met de hele familie een onvergetelijke dag in het labyrint van Durbuy, een origineel themapark te midden van de natuur. Dwaal door het reusachtige maïsdoolhof, probeer met zijn allen de uitgang te vinden en onthoud vooral een ding: samen uit, samen thuis!

Op 42 km van de camping.

Ontdek de animaties van camping "Parc La Clusure" op foto's

Ontdek de animaties van camping "Parc La Clusure" op video

Geniet van een luilekkerleventje op uw Sandaya-camping Parc La Clusure!

Dankzij het diensten- en winkelaanbod op uw Sandaya-camping in hartje België kunt u rekenen op een 4-sterrencomfort. Zo voelt u zich meteen thuis! Genieten van een zonnige pauze op het terras van het restaurant, een fiets huren om een tocht door het bos te maken, Belgische bieren degusteren onder de parasols van de bar … Bij Sandaya horen dit soort dagelijkse verwennerijen er gewoon bij. Zij maken van uw verblijf een onvergetelijke ervaring!

Ontdek onze diensten à la carte

Ontdek de diensten van camping "Parc La Clusure" op foto's

Ontdek de diensten van camping "Parc La Clusure" op video

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Natuuractiviteiten 'Ardennen Rangers'
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Beachvolley
Koolaya Land springkasteel
Voetbal
Paintball
Vissen
Petanque
Pingpong
Wandeltochten
Avondanimatie
Multisportterrein
Boogschietles
Mountainbike / Freeride
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Bakkerij
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Loospunt voor campers
Uitleendienst voor strijkbouten en -planken
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Manege 10 km
Kanoën/kajakken 20 km
Bowling 27 km
Karting 27 km
Golf 38 km
Touwenparcours 40 km
Klimmen 40 km
Escape Game 40 km
Avonturenparcours 40 km
Casino 50 km