Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping Parc La Clusure

Niets zo leuk als een verfrissende duik in een van de aquaparken op uw camping in Wallonië na een wandeling door de Belgische Ardennen! In Tellin, nabij Rochefort, vindt u namelijk niet 1 maar 2 aquaparken: verwarmd binnen- en buitenzwembad, bubbelbad, lagune en pentaglissen, een waterspeeltuin voor de allerkleinsten …  De hemel op aarde voor al wie van waterpret houdt? Daarvoor moet u op camping Parc La Clusure zijn! Of hebt u zin om een hengel uit te slaan? Op dan naar de rivier aan de rand van de camping!

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_2022_CLU_Infrastructures_1021.jpg
Twee aquaparken voor twee keer zoveel waterpret!

Zin om te zwemmen, in het water te spelen, te zonnebaden of gewoon plezier te maken? Op dan naar het zwemparadijs van camping Parc La Clusure! Super, maar … naar welk? De camping heeft namelijk niet één maar twee aquaparken! Het ene heeft een openluchtzwembad dat het hele seizoen verwarmd is en een zonneterras: dit wordt the place to be voor alle volwassenen die willen uitblazen. In het andere voelen kleine zwemmertjes zich de koning te rijk! Spetteren in het overdekte en verwarmde zwembad, één na één van de pentaglissen zoeven, watergevechten op de waterspeeltuigen: uw oogappels kunnen er maar niet genoeg van krijgen. En zelf komt u intussen helemaal op adem in het bubbelbad!

Aqualudieke zone voor iedereen

Om leuke momenten met uw familie door te brengen gaat er niets boven deze aqualudieke zone die speciaal bedacht werd om het klein en groot naar de zin te maken. Met 2 verwarmde zwembaden – waarvan één overdekt – en een bubbelbad, een lagune, pentaglissen en een waterspeeltuin weet uw hele gezelschap zich verzekerd van vele uren waterpret! 

Zenzone voor de volwassenen

Terwijl de kids de tijd van hun leven hebben in het aquapark dat speciaal voor hen bedoeld is, kunnen volwassenen lekker relaxen in het verwarmde buitenzwembad of op het zonneterras. Geniet met volle teugen van de rust: u hebt het verdiend! 

Deze zone is voorbehouden voor volwassenen.

Rechtstreekse toegang tot de rivier de l’Homme

Een tip: organiseer met uw familie een picknick op de oever van de l’Homme. Van op de camping hebt u er rechtstreeks toegang toe. In deze bevoorrechte setting in het hart van de Belgische Ardennen beleeft u een heerlijke vakantiedag: vissen, pootjebaden, picknicken met al het lekkers uit de streek … Heerlijk toch, zo’n camping bij het water!

Ontdek het aquapark van camping "Parc La Clusure" op foto's

Ontdek het aquapark van camping "Parc La Clusure" op video

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de rivier
Waterspeeltuin
Bubbelbad
Baantjesbad
Lagune
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen