Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Provincie Luxemburg

Breng uw volgende campingvakantie door in Luxemburg, de grootste provincie van België en de groene long van het land. Zijn boeiende landschappen met tal van rivieren, kastelen, bossen en valleien weten menig bezoeker aangenaam te verrassen, van Bouillon tot Aarlen, van de abdij van Orval tot de grotten van Hotton. In een volledig ingerichte stacaravan of in een tent onder de dennenbomen viert u vakantie te midden van de natuur op uw Sandaya-camping in België.

Camping Provincie Luxemburg, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

De provincie Luxemburg, uw ideale vakantiebestemming

Met zijn weelderige natuur, rijke geschiedenis en hartelijke sfeer verovert de Belgische provincie Luxemburg meteen een plekje in uw avonturiershart! Het buitengewone natuurerfgoed van deze regio, die voor het grootste deel tot de Belgische Ardennen behoort, weet wandelaars steevast te bekoren, terwijl de steden van een rijke geschiedenis getuigen: Aarlen en zijn beroemde archeologisch museum, Orval en zijn abdij, Durbuy en zijn feodale kasteel …

Daarna is het heerlijk thuiskomen met de hele familie op uw comfortabele 4- of 5-sterrencamping waar u de dag voortzet zoals u zelf verkiest: neem een duik in het zwembad van de camping, ga lekker relaxen op het zonneterras, neem een kijkje bij de schommels op de speelweide of speel een partijtje dubbel op de tennisbaan van de camping. U hoeft alleen nog een tent, een cottage of een kampeerplaats voor uw camper te reserveren. Uw Sandaya-camping in België kijkt alvast uit naar uw komst!

Bezoek de provincie Luxemburg met de hele familie

Klaar voor het avontuur? Trek eropuit na een verkwikkende nachtrust in uw tent of cottage en neem de kids mee naar de beroemde grotten van Hotton. Deze zogenaamde ‘Grotten van Duizend-en-een-Nacht’, die als uitzonderlijk Waals natuurerfgoed beschermd zijn, gelden als de mooiste van het land. Reken op ongeveer anderhalf uur voor het bezoek, dat langsheen een ondergrondse rivier op zo’n 65 meter diepte voert. Een unieke ervaring die zowel kleine campinggasten als grote avonturiers weten te waarderen!

Sluit de dag in schoonheid af in het restaurant van de camping waar u het programma voor de volgende dag voorbereidt: wordt het een bezoek aan Namen of een picknick op de oever van de Lomme?

Bezoek de provincie Luxemburg met z'n tweetjes

Maak gebruik van uw campingvakantie om in de meest bosrijke regio van België van de natuur te genieten. In het hart van het majestueuze 300.000 hectare grote Ardense woud kunt u zich met tal van buitenactiviteiten uitleven: wandelen, fietsen, mountainbiken … Kies een van de vele routes die rechtstreeks vanaf de camping vertrekken.

In het zuiden van de provincie Luxemburg maakt het dichte woud plaats voor de vallei van de Semois en zijn rijke graslanden waar kastelen en forten het landschap domineren. Bouillon, Bertrix en Herbeumont tonen de bezoeker met passie en trots hun rijke erfgoed!

Camping Provincie Luxemburg: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zet koers naar Aarlen in het zuiden van het land en bezoek een van de oudste steden van België!

Neem de tijd om enkele van de mooiste dorpen van Wallonië te bezoeken: Mirwart, Our, Chassepierre …!

Geniet van een picknick op de oever van een van de vele rivieren die hier te vinden zijn: de Semois, de Lesse, de Ourthe, de Lienne, de Aisne …!

Vergeet uw fotoapparaat niet en vereeuwig de ongelooflijke landschappelijke rijkdom van de Ardennen met valleien, plateaus, bossen …!

Bezienswaardigheden in de omgeving
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!