Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Breng uw volgende campingvakantie door in Luxemburg, de grootste provincie van België en de groene long van het land. Zijn boeiende landschappen met tal van rivieren, kastelen, bossen en valleien weten menig bezoeker aangenaam te verrassen, van Bouillon tot Aarlen, van de abdij van Orval tot de grotten van Hotton. In een volledig ingerichte stacaravan of in een tent onder de dennenbomen viert u vakantie te midden van de natuur op uw Sandaya-camping in België.

Reserveer uw campingaccommodatie in de provincie Luxemburg

Met zijn weelderige natuur, rijke geschiedenis en hartelijke sfeer verovert de Belgische provincie Luxemburg meteen een plekje in uw avonturiershart. Het buitengewone natuurerfgoed valt de bezoeker meteen op: de provincie Luxemburg, die voor het grootste deel tot de Belgische Ardennen behoort, bestaat uit weidse plateaus en diepe valleien die door het water, dat in deze regio alom aanwezig is, werden uitgesneden. Na een mooie wandeling door de bossen moet u voor een portie geschiedenis in Aarlen zijn, één van de oudste steden van België waarvan het Romeinse erfgoed in het archeologisch museum te bewonderen is. Breng vervolgens een bezoek aan Orval en zijn abdij of verken de streek rond Durbuy met zijn feodale kasteel op de oever van de Ourthe. Daarna is het heerlijk thuiskomen met de hele familie op uw comfortabele 4- of 5-sterrencamping waar u de dag besluit zoals u zelf verkiest: neem een duik in het zwembad van de camping, ga lekker relaxen op het zonneterras, neem een kijkje bij de schommels op de speelweide of speel een partijtje dubbel op de tennisbaan van de camping. U hebt de keuze uit een heel activiteitenprogramma! De kinderen zijn steevast enthousiast over de animatie in de gratis kinderclubs van de camping. ’s Avonds kiest u een tafeltje uit in het restaurant van de camping waar u met de heerlijke Belgische keuken kennismaakt. Houdt u het liever wat intiemer? Kies dan voor een afhaaldiner en geniet ervan op het terras van uw cottage of chalet. Klaar voor uw droomvakantie in België? U hoeft alleen nog even een huuraccommodatie te reserveren! Uw Sandaya-camping kijkt alvast uit naar uw komst …

Een camping in het hart van de Ardennen

Uw camping in het hart van de Belgische Ardennen heet u hartelijk welkom op een feeërieke vakantie te midden van de natuur. In geen enkele Belgische provincie vindt u zoveel bossen als in Luxemburg. Metropolen hoeft u hier niet te verwachten, wel pittoreske dorpjes waarvan enkele het label ‘Plus Beaux Villages de Wallonie’ kregen. Vakantiegangers die gesteld zijn op rust, weten met hun geluk geen blijf in het majestueuze  300.000 ha grote Ardense woud, ideaal voor tal van buitenactiviteiten. Laat de wagen of de camper aan de kant en volg een van de prachtige wandel-, fiets- of mountainbikeroutes die bij de camping vertrekken. In het zuiden van de provincie Luxemburg maakt het dichte woud plaats voor de vallei van de Semois en zijn rijke graslanden waar kastelen en forten het landschap domineren. Bouillon, Bertrix en Herbeumont tonen de bezoeker met passie en trots hun rijke erfgoed. Maak van uw bezoek aan deze regio zeker ook gebruik om een kano- of kajaktocht te maken. Van op het water krijgt u de allermooiste landschappen te zien! 

De grotten van Hotton

Mis tijdens uw familievakantie in België in geen geval de grotten van Hotton, een beroemde geologische bezienswaardigheid in de provincie Luxemburg. De grotten zijn beschermd als uitzonderlijk Waals natuurerfgoed en worden wel eens de ‘Grotten van Duizend-en-een-nacht’ genoemd. Ze gelden dan ook als de mooiste van het land. Trek er met de familie op uit en geniet van het feeërieke schouwspel in dit indrukwekkende stenen labyrint. Reken op ongeveer anderhalf uur voor het bezoek, dat langsheen een ondergrondse rivier op zo’n 65 meter diepte voert. Een unieke ervaring die zowel kleine campinggasten als grote avonturiers weten te waarderen! Zodra u weer boven de grond komt, moet u het beslist even hogerop zoeken om het uitzicht over de vallei van de Ourthe te bewonderen. Sluit de dag in schoonheid af onder het zeil van uw tent of in de gezellige woonkamer van uw stacaravan waar u het programma voor de volgende dag voorbereidt: wordt het een bezoek aan Namen of een picknick op de oever van de Lomme?

Onze campings in de provincie Luxemburg

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten