Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Tellin

Vergeet de stad en de routine tijdens een campingvakantie in Tellin in het hart van de groene Belgische Ardennen! Houdt u van buitenactiviteiten in de natuur – wandelen, vissen, mountainbiken … – en wilt u het rijke Belgische erfgoed leren kennen, dan is dit uw droombestemming. Volg de gids!

Camping Tellin, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Tellin, uw ideale vakantiebestemming!

Ruil het lawaai van de stad in voor de rust van het platteland en sla een flinke portie gezonde buitenlucht in op onze camping in Tellin ten zuiden van Rochefort! Zijn bevoorrechte ligging te midden van uitgestrekte bossen tussen de Belgische Ardennen en de Famenne weet u vast te bekoren.

Strijk neer in deze oase van groen en maak het u comfortabel in een van onze volledig ingerichte cottages, in een originele chalet of op een groene kampeerplaats. Hebt u uw koffers uitgeruimd, dan kan de hele familie meteen op avontuur: fietsen door de valleien en langsheen de rivieren, een partijtje tennis in de openlucht, zwemmen en relaxen in het zwembad van het aquapark … u vindt al gauw uw favoriete activiteit! En uiteraard moet u ook de dorpen en landschappen in de omgeving van de camping verkennen. Bereid u alvast voor op de vele leuke verrassingen die Wallonië voor u in petto heeft tijdens uw volgende vakantie!

Bezoek Tellin met de hele familie

Wilt u graag vakantie vieren in het groen? Zoekt u een rustige camping voor een familievakantie ver van de dagelijkse sleur? Welkom in Tellin! In dit paradijs voor buitensporten te midden van de natuur voelt klein en groot zijn avonturiershart sneller slaan. De gezonde buitenlucht lijkt iedereen vleugels te geven!

Neem de tijd om een bezoek te brengen aan de grotten van Han, voor families een niet te missen hotspot op slechts enkele minuten van uw camping. De grotten zijn de enige Belgische bezienswaardigheid met 3 sterren in de Groene Michelingids. Ze weten bezoekers van elke leeftijd te betoveren. Het speleo-parcours, het dierenpark, het prehistorisch museum … We weten nu al dat u het allemaal prachtig zult vinden!

Bezoek Tellin met z'n tweetjes

Waarom knijpt u er met zijn tweetjes geen weekend tussenuit? Of meteen een hele week? Tijdens een verblijf op onze camping in Tellin geniet u intens van de weidse natuur die u een subtiel gevoel van vrijheid bezorgt. Laat het avontuur maar beginnen!

U houdt van wandelen? Dat treft! Volg de bewegwijzerde paden in de omgeving van de camping en ontdek de adembenemende uitzichten over de Ardense valleien. Onze favoriete wandeling? Die naar het uitkijkpunt ‘Rocher à Pic’ hoog boven de rivier de Lesse. En om de dag in schoonheid af te sluiten, gaat er natuurlijk niets boven een lekker Belgisch biertje in het restaurant van de camping!

Camping Tellin: onze tips voor een geslaagd verblijf

U bent een verwoed hengelaar? Breng uw materiaal mee en zoek een schaduwrijk plekje uit op de oever van de rivier. Als de vis nu maar wil bijten!

Te weinig plaats om uw eigen fiets mee te nemen? Geen zorg: fietsen en mountainbikes zijn ter plaatse beschikbaar!

Namen, Rochefort, Luik … Geniet met zijn tweeën of met de hele familie van enkele leuke citytrips en verken de steden in de omgeving van uw camping in Wallonië!

Staat hun kleine hoofdje meer naar plezier dan naar musea? Vertrouw uw kroost toe aan de animatoren van onze gratis kinderclubs!

Bezienswaardigheden in de omgeving
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!