Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Wallonië

Maak tijdens uw campingvakantie bij Sandaya kennis met Wallonië, van Waterloo over Namen en Charleroi tot Luik. Naast prachtige en boeiende steden houdt het Waals Gewest nog tal van troeven achter de hand die kleine en grote campinggasten weten te bekoren: trektochten in de natuur, culturele hotspots, vrijetijdsactiviteiten voor de hele familie … Welkom op uw camping in Wallonië!

Camping Wallonië, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Wallonië, uw ideale vakantiebestemming

Welke campingvakantie hebt u in gedachten? Een actieve ontdekkingstocht door de stad? Een relaxte adempauze in het groen? Een boeiende cultuurtrip? Wallonië vervult al uw vakantiedromen! Stonden enkele emblematische Belgische steden altijd al op uw verlanglijstje, zet dan koers naar Luik, Namen of Waterloo. Houdt de hele familie van de natuur, dan zijn de Belgische Ardennen met hun legendarische bossen uw ideale bestemming.

Bij uw terugkeer op de camping staan nog tal van activiteiten op het programma. Het jonge volkje beleeft dolle pret in het aquapark, in de miniclub en op de speelweide, terwijl mam en pap een partijtje basketbal spelen op het multisportterrein. Wanneer de avond valt, vindt iedereen elkaar terug in een comfortabele stacaravan of een avontuurlijke tent!

Bezoek Wallonië met de hele familie

Er gaat niets boven een campingvakantie in Wallonië om de batterijen op te laden en uw longen met gezonde lucht te vullen. De kids vinden het enig om, ver van de stad en de school, op avontuur te gaan in het woud en meren, rivieren, vlakten en grotten te ontdekken.

Kies een van de talloze fiets- of wandelroutes in de regio uit en maak kennis met de megalieten van Wéris, de heuvels en meren van de Fagne-Famenne, de Maasvallei, het schitterende woud in het hart van de Belgische Ardennen … En dan misschien nog een verfrissende duik in het zwembad bij uw terugkeer op de camping?

Bezoek Wallonië met z'n tweetjes

Een boeiende regio boordevol cultuur, natuur, geschiedenis … en ook gastronomie! Wallonië blijft verrassen. Begin uw romantische ontdekkingstocht op de oevers van de Samber en de Maas in Namen. Kuier door de pittoreske middeleeuwse steegjes en zoek het daarna wat hogerop: ook de citadel van Namen, die al 2000 jaar over de stad waakt, is een bezoek meer dan waard!

Na de stad is het tijd om het groene platteland te verkennen. De Belgische Ardennen, de groene long van het land, verwachten u voor een tocht langsheen het water of een romantische picknick te midden van de natuur. Ideaal om de hele wereld even te vergeten!

Camping Wallonië: onze tips voor een geslaagd verblijf

Waag u diep onder de grond in de beroemde grotten van Han in Rochefort en ontdek de feeërieke grotzalen!

Verken met de vrienden de GR-route die langs de Trappistenabdijen van Wallonië voert en doe enkele heerlijke ontdekkingen!

Bezoek de musea in Brussel en gun uzelf een verkwikkende rustpauze op de Grote Markt!

Waag u aan diverse buitensporten: klimmen, trekken, mountainbiken … Wallonië is het perfecte decor voor al uw avonturen!

Bezienswaardigheden in de omgeving
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!