Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verkennen

Maak tijdens uw campingvakantie bij Sandaya kennis met Wallonië, van Waterloo over Namen en Charleroi tot Luik. Naast prachtige en boeiende steden houdt het Waals Gewest nog tal van verrassende troeven achter de hand die kleine en grote campinggasten weten te bekoren: trektochten in de vrije natuur, culturele hotspots, vrijetijdsactiviteiten voor de hele familie, culinaire ontdekkingen … Deze toeristische trekpleister zet al uw zintuigen op scherp! Kies dus gauw de stacaravan van uw dromen uit, haak de caravan aan of haal de tent van zolder: uw vakantie in België begint nu!

Reserveer een huuraccommodatie op uw Sandaya-camping in Wallonië

Welke campingvakantie hebt u in gedachten? Een actieve ontdekkingstocht door de stad? Een relaxte adempauze in het groen? Een boeiende cultuurtrip? Een verrassend uitje inclusief culinaire ontdekkingen? Het maakt niet uit want in Wallonië wordt elke vakantieganger op zijn wenken bediend! Stonden enkele emblematische Belgische steden altijd al op uw verlanglijstje, zet dan koers naar Luik, Namen of Waterloo. Houdt de hele familie van de natuur, dan zijn de Belgische Ardennen met hun legendarische bossen uw ideale bestemming. Bent u gesteld op een portie geschiedenis tijdens uw vakantie, dan voelt u zich ongetwijfeld de koning te rijk op het slagveld van Waterloo, en bent u tuk op lokale lekkernijen, dan zijn de Belgische Ardennen de uitgelezen plek om alles over wafels en Belgische trappistenbieren te vernemen. U gaat dus bepaald opwindende dagen tegemoet, en dat is nog niet alles! Bij uw terugkeer op uw 4- of 5-sterrencamping van Sandaya staan nog tal van activiteiten voor de hele familie op het programma. Het jonge volkje beleeft het grootste plezier op de glijbanen van het aquapark, in de kinderclubs en op de speelweide, terwijl mam en pap een partijtje basketbal spelen op het multisportterrein. Wanneer de avond valt, wacht u nog een geanimeerd avondprogramma: opvoeringen, dansavonden, karaoke … De hele camping deelt in de feestelijke sfeer, van het terras van het restaurant tot het grote podium! Wedden dat u slaapt als een roos in uw comfortabele stacaravan of tent?

Vakantie in de volle natuur

Bossen, natuurparken, meren, rivieren, grotten, vlaktes, wandelpaden, fietsroutes … Er is zoveel natuur te ontdekken in Wallonië! ’s Ochtends loopt u even langs bij de superette van de camping om uw picknickmand te vullen en u kunt de hele dag de hort op met familie en vrienden. Keuze te over: de GR-route ‘Grande Traversée de la Forêt du Pays de Chimay’, de meditatieve wandelroute van de Abdij van Villers-la Ville, de geologische trektocht door de Neptunusgrotten bij Couvin, de megalieten in Wéris, de heuvels en meren van de Fagne-Famenne, de Maasvallei en het schitterende woud in het hart van de Belgische Ardennen … Overal krijgt u verbluffende landschappen te zien die klein en groot aanspreken. U hoeft alleen nog enkele keuzes te maken. Welke trektocht wordt het? Welke landschappen wilt u het eerst zien? Welke pareltjes mag u in geen geval missen? Welke juweeltjes wilt u met uw geliefden ontdekken? Tijdens uw vakantie met Sandaya krijgt u volop de gelegenheid om de batterijen weer op te laden! En dan misschien nog een verfrissende duik in het zwembad bij uw terugkeer op de camping? 

GR-route langsheen de Trappistenabdijen van Wallonië

Boeiend, verrassend, prachtig, met cultuur, natuur, geschiedenis … en ook gastronomie! Een campingvakantie in Wallonië is ook een buitenkansje voor wie van lekker eten houdt. Hoewel de GR-route langsheen de Trappistenabdijen u in de eerste plaats op een reis doorheen de geschiedenis meeneemt, blijken ook bierliefhebbers bijzonder gecharmeerd door het traject. Bent u een neofiet in de wereld van het bier, een gewone liefhebber of een heuse expert van het Belgische hopgebeuren, op deze GR-wandelroute door Wallonië ontdekt u 3 klinkende namen uit de Belgische biertraditie: Chimay, Rochefort en Orval. Volg de bewegwijzerde route die u van de ene abdij naar de andere leidt en geniet van een tocht waarop de mooiste natuurlandschappen en de heerlijkste brouwsels elkaar in evenwicht houden!

Onze campings in Wallonië

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten