Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Waterpret in het verwarmde zwembad op de camping!

Zin om te zwemmen, in het water te spelen, te zonnebaden of gewoon plezier te maken? Op dan naar het zwemparadijs van camping Parc La Clusure! Op het zonneterras rond het openluchtzwembad, dat het hele seizoen verwarmd is, kunt u heerlijk relaxen. Het uitzicht op de Belgische Ardennen is er bovendien onovertroffen! En uw kleine rakkers? Die vermaken zich de hele dag met de grappige waterstralen bij het peuterspeelbad!

Aquapark op camping Parc La Clusure

Verwarmd buitenzwembad

Na een uitstapje gaat er niets boven een duik in ons zwembad dat het hele seizoen verwarmd wordt. Klein en groot beleeft er het grootste plezier. Wedden dat ook u niet aan het turkooisblauwe water weerstaat? Lekker relaxen met de familie: da’s pas echt vakantie!

Peuterspeelbad

Terwijl mam en pap zich ontspannen in het grote verwarmde zwembad, leven de kleinste campinggasten zich uit in het peuterbad met zijn grappige speeltuigen. In het speelbad, dat naast het grote bad ligt, genieten de kleintjes van de waterstralen en de miniwaterglijbanen onder het waakzame oog van hun ouders.

Zonneterras

Op een mooie zomerdag lekker luieren bij het verwarmde zwembad: daar gaat niets boven! Kies op het zonneterras van het zwemparadijs een van de comfortabele ligstoelen uit die er de hele dag tot uw beschikking staan. Hier kunt u zonnen zolang u wilt! En waarom bestelt u bij de Bikini Bar niet gelijk een verfrissende cocktail? Dat wordt royaal genieten!

Rechtstreekse toegang tot de rivier de Lomme

Een tip: organiseer met uw familie een picknick op de oever van de Lomme. Van op de camping hebt u er rechtstreeks toegang toe. In deze bevoorrechte setting in het hart van de Belgische Ardennen beleeft u een heerlijke vakantiedag: vissen, pootjebaden, picknicken met al het lekkers uit de streek … Heerlijk toch, zo’n camping bij het water!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de rivier
Baantjesbad
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Zonneterras

Ontdek camping "Parc La Clusure" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums