Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van camping Sanguinet Plage

Ravotten, van de glijbanen zoeven, in het water spelen, over de speelweide rennen … Kinderen kunnen al hun energie kwijt op camping Sanguinet Plage nabij Biscarrosse! In de gratis kinderclubs met professionele animatoren beleven onze jongste campinggasten samen met hun nieuwe vriendjes de tijd van hun leven. De vakantie aan de prachtige kust van Aquitaine wordt ook voor uw kroost een onvergetelijke ervaring!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Onze professionele animatoren weten precies wat de allerkleinsten willen. Op hun eerste vakantie wacht uw kleine rakkers een royaal onthaal in de Kids Club: buiten spelen, knutselen, dansen, op schattenjacht gaan … Wedden dat ze prachtige herinneringen overhouden aan hun vakantie op camping Sanguinet Plage?

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Sportievelingen en avonturiers in de dop, grote grappenmakers en kleine waterratten: allemaal komen ze aan hun trekken in de Juniors Club. Boomhutten bouwen, toneel spelen, in het water ravotten, wedstrijden zandkastelen bouwen … en nog veel meer verrassende activiteiten. Welkom op camping Sanguinet Plage!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Na een uitje met de familie naar de allermooiste stranden van de Atlantische Oceaan ontmoeten uw tieners hun nieuwe vrienden in de Teens Club van de camping. Het activiteitenprogramma is helemaal op hun wensen afgestemd: een partijtje biljart of tafelvoetbal in de speelzaal, sportolympiades op het multisportterrein, spelactiviteiten op de oever van het meer … Op camping Sanguinet Plage krijgt verveling geen kans!

Mascotte Sandaya

Elke dag een nieuwe activiteit op de camping in Sanguinet!

Speelweide

De speelweide van de camping is de plek waar kinderen in alle veiligheid kunnen rennen, springen, klimmen, vallen … opstaan en weer doorgaan!

Pingpong

Een verschroeiende backhand, een spectaculaire smash … Toon uw talent aan de pingpongtafels die camping Sanguinet Plage u ter beschikking stelt.

Springkasteel

In Koolaya Land stuiteren de kids van puur plezier alle kanten op! Op deze opblaasbare speelstructuur vertonen ze hun mooiste kunstjes en springen ze om het hoogst, terwijl hun ouders een oogje in het zeil houden.

Speelzaal

Daag uw vrienden uit voor een partijtje biljart of tafelvoetbal! Afspraak in de speelzaal van de camping waar u ook nog videogames, behendigheids ...

Ontdek camping "Sanguinet Plage" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums