Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Aigues-Mortes

Reis terug in de tijd en maak kennis met Aigues-Mortes in Occitanië, een middeleeuwse vestingstad die als toegangspoort tot de Camargue geldt. Kuier door de pittoreske straatjes, proef de lokale lekkernijen en bewonder het rijke natuurerfgoed: uw campingvakantie nabij Aigues-Mortes belooft een onuitwisbare indruk na te laten!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Montpellier | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Frontignan Plage | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Aigues-Mortes, uw ideale vakantiebestemming

Er zijn tal van redenen om Aigues-Mortes te bezoeken: het roemrijke verleden van de stad, de schoonheid van haar zoutpannen, de gastronomie met Provençaalse toets … Aigues-Mortes ligt op slechts 6 km van de Middellandse Zee en op 20 km van Montpellier. Deze toegangspoort tot de Petite Camargue houdt heel wat troeven achter de hand en weet grote en kleine avonturiers te boeien.

Na elke excursie in de Languedoc-Roussillon wacht u bovendien een fijne thuiskomst op uw sterrencamping. Het turkooisblauwe water van het aquapark nodigt uit tot een duikwedstrijdje met de hele familie. Wanneer de zon hoog aan de hemel staat, gaat er niets boven het strand in de nabijheid van de camping. Wat dacht u van een verfrissende duik in de Middellandse Zee? ’s Avonds geniet u tot slot van een welverdiende rust in uw tent of volledig ingerichte cottage.

Bezoek Aigues-Mortes met de hele familie

Wanneer u met uw wagen of camper bij de camping vertrekt, ziet u al na enkele minuten de beroemde stadswallen van Aigues-Mortes opdoemen. Bij het binnenkomen van de stad, die een heuse vesting lijkt, krijgt u het gevoel dat u terugreist in de tijd. De kids vinden het vast super en wanen zich een dag lang heuse ridders in een middeleeuws kasteel!

Mis in geen geval de Toren van Constance, de beroemdste en hoogste toren van de stad. Daarna kunt u weer op adem komen aan boord van het treintje van Aigues-Mortes. Eerstvolgende halte: de zoutpannen van Aigues-Mortes met hun bijzondere roze kleur.

Bezoek Aigues-Mortes met z’n tweetjes

Ontdek tijdens uw uitstapje naar Aigues-Mortes de adembenemende panorama’s van het Regionaal Natuurpark van de Camargue. De Camargue is een vredige, ongerepte streek aan de samenvloeiing van de Languedoc en de Bouches-du-Rhône waar de natuur nog heer en meester is. De rest van de wereld lijkt mijlen ver hiervandaan!

Breng een bezoek aan het Domaine de la Palissade, neem een kijkje in het Rijstmuseum (‘Maison du Riz’) of verken de wandelpaden die door de moeraslanden van het vogelreservaat in Pont de Gau voeren. Na zo’n dagje in de vrije natuur keert u voldaan en met schitterende herinneringen terug naar de camping.

Camping Aigues-Mortes: onze tips voor een geslaagd verblijf

Breng een bezoek aan het strand van L’Espiguette tegenover de grootste zoutpannen van de Middellandse Zee!

Geniet van een heerlijke picknick met fougasse-brood uit Aigues-Mortes dat in heel Occitanië bekendheid geniet!

Neem een selfie boven op de Toren van Constance met een adembenemend panorama op de achtergrond!

erken de diepten van de oceaan in het Seaquarium van Le Grau-du-Roi!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!