Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Alghero

Welkom in Alghero, de meest Catalaanse van alle Sardinische steden! Met zijn middeleeuwse centrum, goed bewaarde stadswallen, dennenbossen en stranden ademt Alghero steeds een vakantiesfeer uit. Het is dan ook de ideale plek voor een heerlijke campingvakantie aan zee!

Camping Alghero, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Alghero | Sardinië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Cannigione di Arzachena | Sardinië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Alghero, uw ideale vakantiebestemming!

Beleef een onvergetelijk campingverblijf op Sardinië, het vakantie-eiland bij uitstek! In het noordwesten van het eiland weet Alghero, een middeleeuws stadje bij de turkooisblauwe zee, bezoekers van elke leeftijd te bekoren. U kunt de stad makkelijk te voet verkennen: kuier door het historisch centrum, flaneer langsheen de wallen, ontdek de baai … Alghero is onweerstaanbaar charmant, hoe u het ook bekijkt!

En wat dacht u van een comfortabele accommodatie aan de kust, nu u toch in Alghero bent? Onze camping met volledig ingerichte stacaravans is schitterend gelegen in de baai van Alghero en heeft een rechtstreekse toegang tot het strand. Houdt u meer van zoetwater? Op dan naar de zwembaden en bubbelbaden van het zwemparadijs! De rest van de tijd kunt u zich uitleven met uw favoriete activiteiten: fietsen, duiken, wandelen … Doe gewoon waar u zin in hebt!

Bezoek Alghero met de hele familie

De zon, het strand, het kristalheldere water … Alghero lijkt echt een plaatje! De hele familie is er meteen weg van. Op de camping verveelt uw kroost zich geen seconde dankzij de gratis activiteiten onder leiding van onze animatieteams. Ideaal om nieuwe vrienden te maken!

Wie heeft zin om piraatje te spelen? Zet in de haven van Alghero koers naar het natuurpark van Porto Conte met zijn beroemde Neptunus-grotten. Verken het 600 meter lange parcours en bewonder het mysterieuze zoutwatermeer. Een heuse avonturentocht waar jong en oud plezier aan beleeft!

Bezoek Alghero met z'n tweetjes

Zin in een romantische reis met uw geliefde naar het allermooiste blauw van de hele Middellandse Zee? Onze camping in Alghero is de bestemming die u hebben moet! Naast idyllische stranden om urenlang lekker te luieren, heeft Alghero ook een architecturaal erfgoed dat beslist een omweg waard is.

Flaneer zeker een keer door de kronkelende steegjes van de oude stad, ga op zoek naar de beste gelateria, breng een bezoek aan het schitterende klooster van de San Francesco-kerk, wandel bij zonsondergang over de stadswallen … En keer tot slot terug naar de camping waar u op het terras van een heerlijk diner geniet met de ruisende golven op de achtergrond.

Camping Alghero: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zwemkledij klaar? Op dan naar de mooiste stranden in de baai van Alghero: Le Bombarde en Lazzaretto!

Zin in een flinke wandeling? Daal de 654 uit de rots gehouwen trappen af en maak kennis met de Neptunus-grotten!

Zet koers naar Capo Caccia en geniet van het mooiste uitzicht over Alghero van op de belvedère hoog boven de zee!

Ontdek op de weg naar Sassari de vallei van de ‘nuraghi’, de emblematische Sardinische torens uit lang vervlogen tijden!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!