Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Altea

Altea is een prachtige kustplaats in de provincie Alicante, de beste plek voor uw campingvakantie in Spanje! Voor een sportieve vakantie, een verblijf in de natuur of gewoon om met het hele gezin of met z'n tweetjes te ontspannen, vindt u ongetwijfeld uw geluk in de regio van Valencia.

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Nieuw!
Puçol | De autonome regio Valencia
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Altea, uw ideale vakantiebestemming!

Bereid u voor op een onvergetelijk uitstapje op een luxe camping in de buurt van Altea. Ontdek het goede mediterrane leven, met gouden zandstranden en historische straatjes! Profiteer van watersportactiviteiten en activiteiten op het vasteland, geniet van heerlijke gerechten en maak kennis met een uniek cultureel erfgoed. Tijdens uw verblijf op een camping bij Altea bent u vlak bij de natuurlijke bezienswaardigheden in de regio van Valencia, voor een uitzonderlijke vakantie met de hele familie of met z'n tweetjes.

Bewonder de sneeuwwitte huizen tijdens een wandeling door de smalle straatjes van de stad, maar ook de stranden van Altea voor vakantiegangers die van zon houden ... Tijdens uw campingverblijf bij Altea zet u uw ontdekkingstocht voort op het Plaça de l’Església, een plein dat u niet mag missen in de stad. Als u nog niet genoeg sterretjes in uw ogen hebt, gaat u naar een van de belangrijkste uitkijkpunten, bekend onder de naam Mirador de los Cronistas. Ook zonder foto's te maken zult u dit niet snel vergeten!

Bezoek Altea met de hele familie

In de stad Altea, een sieraad aan de Spaanse Costa Blanca, kiest u voor een luxe vakantie. Ontdek met de hele familie idyllische locaties en fijnzandstranden met kristalhelder water. Voor meer comfort en elegantie op vakantie reserveert u op een luxe camping, met een accommodatie waar de hele familie het over eens zal zijn. Dat komt mooi uit, want we hebben een aantal cottages die u zeker zullen bevallen ... Houdt u meer van een authentieke beleving op de camping bij Altea? Op de Sandaya-campings vindt u ook boomrijke kampeerplaatsen om uw tent of camper op te zetten.

De jongere kinderen zullen snel nieuwe vrienden maken in de Kids Club en Juniors Club terwijl de tieners elkaar in de Teens Club treffen voor leuke momenten onder elkaar!

Bezoek Altea met z'n tweetjes

Altea is een bekende badplaats in de provincie Alicante in Spanje, een heerlijke plek om te bezoeken tijdens uw volgende vakantie met uw lief. Op de camping vlak bij Altea zullen kunstliefhebbers dankbaar de vele kunstgalerijen en ateliers van kunstenaars bezoeken. Hun invloed is trouwens overal in de straten van de stad merkbaar! Fijnproevers kiezen daarna natuurlijk voor een authentieke culinaire ervaring. Hiertoe gaat u naar een van de talrijke restaurants langs de boulevard om zeevruchten te proeven.

Terug op uw Sandaya-camping profiteert u van de zonnige dagen om samen met uw wederhelft te ontspannen aan het verwarmde overdekte zwembad. Uw verblijf in de regio van Valencia belooft uitzonderlijk stimulerend en ontspannend te worden.

Camping Altea: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ga wandelen langs de boulevard in Altea voor prachtige vergezichten over de zee en de oude stad!

Wandelaars profiteren van de paden in de Sierra de Bernia voor spectaculaire uitzichten op de kust en de omringende bergen.

Als u in september in de nabijheid van Altea bent, kunt u het traditionele feest 'Moros y Cristianos' bijwonen, met optochten, kleurrijke kostuums en vuurwerk.

Voor een feestelijke sfeer gaat u naar Benidorm, op een paar kilometer van Altea, met een dynamisch nachtleven, themaparken en nog meer prachtige stranden!

Bezienswaardigheden in de omgeving
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!