Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Cannigione di Arzachena

In het noordoosten van Sardinië, tussen de mooie haven van Palau en de badstad Porto Cervo, vindt u Cannigione. Met zijn rustige ligging bij het kristalheldere water van de golf van Arzachena is het een droomplek voor een idyllisch verblijf in het ongerepte natuurkader van onze camping aan zee.

Camping Cannigione di Arzachena, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Cannigione di Arzachena | Sardinië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Palau | Sardinië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Cannigione di Arzachena, uw ideale vakantiebestemming!

In Cannigione, waar de Costa Smeralda begint en volgens welingelichte bronnen de mooiste stranden van Europa te vinden zijn, heet uw camping op Sardinië u welkom in een authentieke sfeer. Dit voormalige vissersdorp, dat tot het grondgebied van Arzachena behoort, heeft nog niets van zijn oude charme verloren.

Vlak bij het water staan volledig ingerichte stacaravans ter beschikking van onze vakantiegasten. Ideaal om alles even los te laten en lekker te relaxen. Het nabijgelegen strand, het aanbod van watersport- en andere buitenactiviteiten, de wellnessruimte, het traditionele restaurant … Iedereen vindt hier zijn gading! Kiezen wordt nog het moeilijkst van al …

Bezoek Cannigione di Arzachena met de hele familie

Kajakken, windsurfen, paddle … Tijdens uw campingvakantie in Cannigione wordt de zee het favoriete speelterrein van uw kroost! De golf van Arzachena is een aaneenschakeling van uitgestrekte zandstranden die langzaam afhellen, zodat u in alle veiligheid van het water kunt genieten. Ontdek samen met uw familie de paradijselijke stranden van Barca Bruciata en Mannena.

Combineert u ontspanning graag met culturele ontdekkingen, ga dan als een echte Indiana Jones op zoek naar een van de beroemdste reuzengraven van Sardinië in Coddu Vecchiu!

Bezoek Cannigione di Arzachena met z'n tweetjes

De stranden in de golf van Arzachena zijn weliswaar idyllisch, maar niets overtreft de schoonheid van de Maddalena-archipel die voor de kust ligt. Maak vanaf uw camping in Cannigione een paradijselijke bootexcursie naar dit beschermde natuurpark en maak kennis met zijn unieke landschappen.

Bij uw aankomst op het eiland La Maddalena begint de reis pas echt: stranden bij de kristalheldere zee, stroken wit zand, roze rotsformaties die boven het water uitsteken … Het eiland Caprera, dat rechtstreeks bereikbaar is, is erg geliefd bij snorkelaars en wandelaars. Wedden dat u na dit romantische uitje met een koffer vol prachtige herinneringen huiswaarts keert?

Camping Cannigione di Arzachena: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zin om een dagje van het leven van de jetset te proeven? Op naar Porto Cervo, de glamourhoofdstad van de Costa Smeralda!

Azuurblauw, turkooisblauw, marineblauw … Hoeveel tinten blauw telt de Middellandse Zee volgens u?

Sardinië herbergt een schitterende onderwaterwereld: waarom waagt u zich niet aan een duikavontuur?

U dacht dat u niet van vis hield? Wacht tot u de duizend-en-één heerlijke visbereidingen op Sardinië hebt geproefd!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!