Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Duino-Aurisina

In het noordwesten van Italië, nabij Triëst, heet de mooie stad Duino-Aurisina u hartelijk welkom in een authentieke regio op de grens tussen oost en west. Uitkijkend over de schitterende baai van Sistiana ligt uw camping op u te wachten: stacaravans met alle comfort, een zwemparadijs, een panoramisch uitzicht … Alles is er! We wachten alleen nog op u …

Camping Duino-Aurisina, reserveer uw verblijf!

Duino-Aurisina | Friuli-Venezia Giulia
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Duino-Aurisina, uw ideale vakantiebestemming!

Ontdek een heel ander Italië aan de Adriatische kust, ver van de toeristische drukte. Het Italië van Duino-Aurisina met zijn karststeenrotsen en prinsenkastelen is heel apart, ongerept en bovendien rijk aan kunsthistorische schatten, wat de natuurlijke charme van deze regio nog vergroot.

Uw camping in Duino-Aurisina nabij Triëst vergast u op een heerlijk uitzicht over de baai. Terwijl uw kroost urenlang zoet is in het peuterbad van het aquapark, verwent u zelf al uw zintuigen op het terras van het restaurant. Even verderop ligt het strand waar het heerlijk toeven is onder de zon. Stand-up paddle, snorkelen of zonnebaden? Aan u de keuze! En wat denkt u van het comfort van uw volledig ingerichte stacaravan met eigen terras in de schaduw van de dennen? Heerlijk om te genieten van de zachte avonden.

Bezoek Duino-Aurisina met de hele familie

Hoelang de vakantie ook duurt, uw kroost verveelt zich nooit. Dat kan ook niet met het brede aanbod aan buitenactiviteiten op de camping, het zwemparadijs en de excursies met de hele familie in de omgeving van Duino.

In de buurt van de camping loopt het Rilke-pad. Ga de beroemde dichter achterna – met of zonder wandelschoenen – en geniet van het spectaculaire uitzicht over de zee. Al na enkele minuten komt u aan bij het niet minder beroemde kasteel van Duino. En dat kunt u bezoeken! Klaar voor een heuse sprookjesdag?

Bezoek Duino-Aurisina met z'n tweetjes

Geniet van een romantisch ontbijt met uitzicht over de baai van Sistiana en zet vervolgens koers naar Triëst langsheen de kust. In het ‘kleine Wenen aan de zee’ is het heerlijk wandelen: vertrek op de Piazza Unità d’Italia, het bekende plein met zijn indrukwekkende gebouwen dat op de zee uitkomt, en geniet van de emblematische koffiehuizen, de zonovergoten terrasjes en de kaden van het Canal Grande.

Hou op de terugweg halt bij het smetteloos witte kasteel van Miramare dat over de zee uitkijkt. Een bezoek aan het 22 ha grote park is gratis en weet u ongetwijfeld te bekoren. Wedden dat u hier uw mooiste vakantiekiekjes schiet?

Camping Duino-Aurisina: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ga op pad in de ‘Carso Triestino’ en vergaap u aan de fascinerende en ongerepte landschappen!

Wist u dat u vanuit de haven van Triëst ook met de boot naar het kasteel van Miramare kunt?

In Triëst zijn de koks van alle markten thuis. Hier proeft u Sloveense en Kroatische specialiteiten zonder dat u de Italiaanse grens hoeft over te steken!

In een romantische bui? Neem de wagen of de camper en zet koers naar het onvolprezen Venetië dat op amper 2 uur rijden ligt!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!