Camping Lérins-eilanden: reserveer uw verblijf

De Lérins-eilanden, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

Neem de boot naar de prachtige Lérins-eilanden, twee parels van de Middellandse Zee op een kwartiertje varen van Cannes. Sainte-Marguerite vergast zijn bezoekers op een bosrijk landschap en kreken met turkooisblauw water, terwijl Saint-Honorat een intiemere sfeer met een rijk historisch erfgoed combineert.

Vanaf uw camping aan de kust ontdekt u niet alleen de paradijselijke stranden maar ook het ongerepte binnenland van de Var. Neem uw intrek in een van onze volledig ingerichte cottages of lodge-tenten, of kies een kampeerplaats uit en geniet met volle teugen van het Provençaalse leven! Van de zwembaden en glijbanen in het aquapark tot de sportvelden in de openlucht: op elk moment van de dag valt hier wat leuks te beleven. En de kids? Die vermaken zich opperbest met de animatie, ravotten met hun vriendjes en hebben de tijd van hun leven in de gratis miniclubs op de camping!

Bezoek de Lérins-eilanden met de hele familie

Iedereen uit de veren want we gaan op cruise! Na een snel ontbijt op de camping gaat het richting Cannes waar een boot wacht om de hele familie in 15 minuten naar het eiland Sainte-Marguerite te brengen. Klaar voor uw eigenste expeditie Robinson?

Zodra u aanmeert, ziet u het Fort Royal staan dat over de zee uitkijkt. In het fort is het Musée de la Mer met zijn indrukwekkende archeologische collectie ondergebracht. Maar uw kroost heeft wellicht meer belangstelling voor de aquariums van Méditerranoscope: maak er kennis met de bewoners van de onderwaterwereld rond de Lérins-eilanden! Hebt u nog even tijd voor u de boot moet halen? Maak dan een ommetje rond het meer van Batéguier en ontdek de vele mooie kreken die uitnodigen tot een picknick of een zwempartij met de hele familie!

Bezoek de Lérins-eilanden met z'n tweetjes

Hebt u zin om de zandstranden aan de kust in te ruilen voor een brok ongerepte natuur waar u gewoon met zijn tweetjes van kunt genieten? Tijd voor een romantische excursie naar de Lérins-eilanden!

Eerste halte: het eiland Sainte-Marguerite en zijn naar dennen en eucalyptus geurende bos. Een heus feest voor de zintuigen! Geleidelijk maakt het bos plaats voor de kust die bezaaid is met kleine ongerepte kreken bij het kristalhelder water van de Middellandse Zee. Onze favoriete plekjes: de kreken van Le Portet en Le Four in het zuiden. U hebt er een adembenemend uitzicht op het eiland Saint-Honorat!

Camping Lérins-eilanden: onze tips voor een geslaagd verblijf

Vergeet uw wandelschoenen niet mee te nemen: u hebt ze absoluut nodig om door het bos te lopen of naar de mooiste kreken van het eiland te wandelen!

Wist u dat ‘de Man met het IJzeren Masker’ ooit opgesloten zat in het oude Fort Royal? U kunt zijn cel zelfs bezoeken!

De abdij van Saint-Honorat, die nog steeds bewoond is, bleef sinds de 5e eeuw nagenoeg onveranderd: ideaal voor een reis terug in de tijd!

Reken per persoon op zo’n 15 euro voor een retourtje met de boot en vergeet niet dat de laatste boot in het hoogseizoen om 6 uur ’s avonds vertrekt!

Camping Lérins-eilanden, reserveer uw verblijf!

Saint-Raphaël | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aygulf | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!