Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Torroella de Montgri

Ontdek de parels van de Costa Brava tijdens uw campingvakantie bij Sandaya en maak kennis met Torroella de Montgrí, een typisch Catalaans stadje dat door zijn ligging tussen de zee en de bergen een unieke charme uitstraalt. Van dolce far niente op het strand tot trektochten door het massief van Montgrí: ontdek ons vakantieprogramma voor de hele familie!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Pals | Catalonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Torroella de Montgrí, uw ideale vakantiebestemming!

Ten zuiden van de baai van Roses toont Torroella de Montgrí u zijn vele gezichten tijdens een fantastisch campingverblijf aan de Costa Brava. Op de oever van de Ter, met uitzicht op de Medes-eilanden en in de schaduw van een imposant fort, heeft Torroella de Montgrí alles in huis voor een geslaagde vakantie in Catalonië. En na alweer een dag boordevol activiteiten kunt u heerlijk bijkomen op uw Sandaya-camping waar alles in het teken van uw comfort staat!

Vlak bij de stranden van de Middellandse Zee verblijft u in een lodge-tent, in een standingvolle stacaravan of op een ruime kampeerplaats. Het avontuur begint zodra u uw koffers hebt uitgepakt! Ontdek de zwembaden, glijbanen en bubbelbaden van het aquapark: iedereen is er dol op! Terwijl mam en pap van een welverdiende pauze genieten, vermaakt het jonge volkje zich opperbest met de animatie in onze gratis kinderclubs. Jawel, het wordt voor iedereen een droomvakantie!

Bezoek Torroella de Montgrí met de hele familie

Torroella de Montgrí in het hart van de Baix d’Empordà verrast zijn bezoekers met buitengewone landschappen die voor het merendeel tot de natuurparken van Montgrí en de Medes-eilanden behoren. Moerasland, bergmassieven, stranden, kreken … In Torroella de Montgrí vindt u het allemaal!

Waarom begint u niet met een zwempartijtje? Kies daarvoor een van de allermooiste kreken van L’Estartit, de badplaats die aan Torroella de Montgrí grenst. Het uitzicht op de Medes-archipel is er adembenemend! Lunch op een terrasje en zet koers naar het Museum van de Middellandse Zee waar de hele familie een interactieve ervaring wacht. Wie herkent alle mediterrane geluiden, aroma’s en panorama’s?

Bezoek Torroella de Montgrí met z'n tweetjes

Beslist u om Torroella de Montgrí met zijn tweetjes te bezoeken, dan gaat er niets boven een wandeling naar het beroemde kasteel van Montgrí dat over de baai heerst. Een klim van zowat een uurtje leidt u naar het beroemde middeleeuwse fort waar u een buitengewoon uitzicht hebt over de hele regio Empordà. De natuur is hier heer en meester: een ideale plek om uw longen met zuivere lucht te vullen!

Na uw wandeltocht vindt u verkoeling in de schaduwrijke straatjes van Torroella de Montgrí. Bewonder de imposante barokgevel van de Sant Genís-kerk en trek vervolgens naar een van de vele stranden van L’Estartit waar het heerlijk zonnebaden is. En wat zou u ervan denken om de dag te besluiten met enkele lekkere tapas op een terrasje op uw favoriete camping?

Camping Torroella de Montgri: onze tips voor een geslaagd verblijf

De Medes-archipel is een paradijs voor duikers: vergeet in geen geval uw snorkel en duikbril om de buitengewone onderwaterwereld te verkennen!

In Torroella de Montgrí zijn waterratten aan het feest: langsheen de 15 km kustlijn vindt u meer dan genoeg kreken en stranden!

Op de weg naar het kasteel van Montgrí is ’s zomers nauwelijks schaduw te vinden: vergeet geen hoedje op te zetten!

Houdt u van klimmen? Beoefen uw favoriete sport op de kliffen van Cala Montgó waar de Middellandse Zee tegenaan beukt!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!