Camping Parentis en Born: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping nabij Parentis en Born

Geniet in een tent of comfortabele stacaravan van een campingvakantie in Parentis-en-Born. Te midden van het zonovergoten landschap met ongelooflijk mooie meren en bossen maakt u kennis met de authentieke levenskunst van de Landes. In de regio Biscarrosse aan de Atlantische kust heerst zowel onder locals als bij vakantiegangers een immer opgewekte sfeer. Die ontstaat als vanzelf bij een bordje lekkers uit de streek of een sublieme zonsondergang op het strand, en al helemaal op de beroemde feria’s die sinds een eeuw in Parentis worden gevierd!
Na een uitstapje naar het meer van Biscarrosse-Parentis of een wandeling door de bossen van de Landes de Gascogne geniet u met de hele familie ook van het activiteiten- en dienstenaanbod van uw 4- of 5-sterrencamping. Kleine waterratjes zijn in de wolken met de zwembaden van de camping met aquapark, waar jonge avonturiers zich prima uitleven op de multiglijbanen. Na een sessie aquagym is het met de hele familie verzamelen geblazen op het multisportterrein, de petanque- of tennisbaan en kan het toernooi beginnen! Misschien verkiest u het warme zand boven het frisse gras? Afspraak dan op het beachvolley-terrein om uw smash te oefenen! Tijdens uw vakantie in Parentis-en-Born valt er altijd wel wat te beleven. Ook de zachte zomeravonden op het eigen terras van uw stacaravan of chalet zijn pure zaligheid. Zo geniet u intens van elke minuut!

Camping tussen meer en oceaan

De oever van de rivier of de stranden bij de oceaan: tijdens uw vakantie nabij Parentis in de Landes hebt u altijd de keuze. Uw stacaravan of kampeerplaats ligt op nauwelijks enkele meters van de meren van de Landes. Vlij uw handdoek neer in de schaduw van de zeedennen op de oever en geniet van het rustige en niet erg diepe water van het meer van Biscarrosse-Parentis, ideaal voor een zwempartijtje met de kinderen. Wie wat avontuurlijker aangelegd is, vindt beslist zijn gading in de watersportclubs. Huur een waterfiets of een stand-up paddle en kies met de hele familie het ruime sop! Houdt u van golven en langgerekte fijnzandstranden? Dan is de kust van de Aquitaine een echt paradijs voor u! Op enkele minuten van de camping liggen de duinen van Biscarrosse, de populaire badstad van de Aquitaine. Zwemmen, zonnebaden, leren surfen of gewoon over de dijk flaneren: het kan allemaal deze zomer aan de kust van de Landes!

Ontdek de feria’s in Parentis en Born

Niet alleen vergast Parentis-en-Born u op een buitengewone natuurpracht, het is ook de enige stad in het noorden van de Landes waar u een arena vindt. Jaarlijks stromen locals en vakantiegangers er toe tijdens de beroemde feria’s van Parentis. In de maand augustus kleurt de hele stad rood en wit naar aanleiding van de niet te missen feestelijkheden in en om de arena: concerten, optochten, voorstellingen, proeverijen, kinderanimatie en – niet te vergeten! – de traditionele corrida’s van de Landes. Neem tijdens uw campingverblijf bij Sandaya deel aan het feest, maak kennis met de tradities van de Landes en geniet van de unieke ambiance, gastvrijheid en gezelligheid. Zo vliegt de vakantie op uw camping in Parentis alweer voorbij, maar u vertrekt in ieder geval met een heleboel onvergetelijke herinneringen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Parentis en Born, reserveer uw verblijf!

camping-sandaya-sanguinet-plage-landes
Sanguinet | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!