Camping Zoo du Bassin d’Arcachon: reserveer uw verblijf

De Zoo du Bassin d’Arcachon, uw ideale vakantiebestemming!

Viert u vakantie aan de Atlantische kust? Dan kunt u een dagje op safari … zonder Frankrijk uit te komen: in de Zoo du Bassin d’Arcachon, op slechts 30 minuten van Bordeaux! Op het domein – een 22 ha groot dennenbos – leven meer dan 800 dieren van over de hele wereld. Leuk om met zijn tweeën of met de hele familie van te genieten! 

Een bezoek aan de zoo, zwemmen in de Atlantische Oceaan, het Duin van Pilat beklimmen … Het kost wel energie! Op onze 4- en 5-sterrencampings komt u tot rust dankzij de comfortabele accommodaties in een buitengewoon natuurkader. Hier kunt u de batterijen weer opladen, zodat u er de volgende dag weer volop tegenaan kunt om de prachtige Gironde tot in de kleinste hoekjes te verkennen!

Bezoek de Zoo du Bassin d’Arcachon met de hele familie

De dieren zien is leuk, maar toekijken terwijl de verzorgers de dieren voeren is nog veel leuker! Pik met uw familie een educatieve voedersessie mee waarbij een animator honderduit vertelt over de dieren in de zoo: wat hebben ze nodig, welke aparte trekjes hebben ze … 

Dierenverzorger worden voor één dag of avond: het kan! Jong en oud maken als dierenverzorger kennis met het leven achter de schermen in de zoo. Een unieke ervaring voor de hele familie: niet te missen!

Bezoek de Zoo du Bassin d’Arcachon met z'n tweetjes

Love is in the air … ook in de zoo van Arcachon! Wandel hand in hand met uw geliefde door de zoo en maak kennis met tal van leuke stellen uit de dierenwereld. Met wat geluk kunt u zelfs hun schattige kroost bewonderen. Wedden dat u helemaal wegsmelt bij het zien van zo’n prachtig tafereel?

Neem na uw bezoek aan de zoo ook even de tijd om een kijkje te nemen bij het Duin van Pilat, een andere niet te missen hotspot in de Gironde. Het zou zonde zijn om het niet te doen want het is nauwelijks 10 minuten rijden met de auto naar het duin. De beklimming kost wat inspanning, maar boven wordt u beloond met een adembenemend uitzicht! Hebt u meer zin om te relaxen op het strand en naar de zonsondergang te kijken? Dan zijn het strand van Salie of het meer van Sanguinet perfect!

Camping Zoo du Bassin d’Arcachon: onze tips voor een geslaagd verblijf

Een bezoek aan de zoo is een prima gelegenheid om uw kennis over wilde dieren te testen: wie weet wat een ocelot, een kapucijnaap of een capibara is?

Brengt u de dag door in de zoo, neem dan zeker een picknick mee want de zoo beschikt over een speciale picknickzone. Niet aan gedacht? Op dan naar het restaurant voor een verrukkelijke pauze!

Neem voor u weer vertrekt een kijkje in de souvenirwinkel waar u terechtkunt voor een leuk aandenken aan deze fantastische dag met de hele familie: er is voor elk wat wils!

Om alle emoties van de dag te laten bezinken gaat er niets boven een verfrissende duik in het zwembad van een van onze Sandaya-campings: 1, 2, 3 … springen maar!

Camping Zoo du Bassin d’Arcachon, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Sanguinet | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
camping-sandaya-sanguinet-plage-landes
Sanguinet | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!