Île aux Oiseaux : reserveer uw verblijf

Het Île aux Oiseaux, een niet te missen hotspot tijdens uw vakantie!

Het Île aux Oiseaux, een eilandje in het hart van het Bassin van Arcachon, lijkt zo weggeplukt van een ansicht en blijft toeristen en locals fascineren. Zijn landschappen, die op het ritme van de getijden veranderen, bieden een verbluffend spektakel dat nooit gaat vervelen.

Uw Sandaya-camping tussen de Landes en de Gironde biedt u tijdens de mooie zomermaanden uitzicht op het Île aux Oiseaux, wat een bijzonder voorrecht is. U verblijft er in een comfortabele stacaravan of in een tent op een van onze groene kampeerplaatsen. Ter plaatse kunt u uw hart ophalen in de verwarmde zwembaden die u uren waterpret garanderen. Daarnaast biedt de camping gratis activiteiten voor jong en oud aan en kunt u zich met de hele familie aan tal van watersporten wagen. De rest laten we u zelf ontdekken! Klaar om te vertrekken?

Bezoek het Île aux Oiseaux met de hele familie

Zet koers naar Arcachon of Cap Ferret en geniet van een memorabele excursie naar het Île aux Oiseaux! Viert u vakantie met de kids, dan is een tocht met een kano/kajak de beste manier om dit pareltje te ontdekken en kostbare momenten met uw familie door te brengen.

Zin in een wedstrijdje met de familie? Wie het eerst bij de ‘cabanes tchanquées’ – de beroemde paalhutten – aankomt, wint! U kunt ze helaas niet bezoeken, maar deze originele bouwsels op het water, vanwaar eertijds de oesterbanken werden bewaakt, vergasten u wel op een verbluffend panorama. Wat u hier te zien krijgt, is zonder overdrijven een stukje paradijs!

Bezoek het Île aux Oiseaux met z'n tweetjes

Het meest romantische moment om het Île aux Oiseaux te bezoeken? Bij zonsondergang natuurlijk! Na een heerlijke dag bij het duin van Pilat of op de stranden van Biscarrosse gaat er niets boven een cruise tijdens de uren waarin de zon haar mooiste licht verspreidt: het uitzicht over het Île aux Oiseaux is op dat moment betoverend mooi!

Na een geleid bezoek van een tweetal uren is het tijd om terug te keren naar de wal. En wat dacht u van een lekker bordje oesters tot besluit van deze prachtige dag?

Camping Île aux Oiseaux: onze tips voor een geslaagd verblijf

Île aux Oiseaux betekent ‘vogeleiland’ en is de thuis van zowat 150 vogelsoorten. Het eiland heeft zijn naam echt niet gestolen!

Kijk vooraf de getijdenkalender na zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

Naast de 2 ‘cabanes tchanquées’ (paalhutten) telt het eiland nog meer dan 50 hutten waarvan er enkele bewoond zijn. Wist u dat?

Krijgt u er maar niet genoeg van? Maak een dagcruise naar de zandbank van Arguin en geniet van het heerlijke uitzicht op het duin van Pilat!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Île aux Oiseaux, reserveer uw verblijf!

camping-sandaya-sanguinet-plage-landes
Sanguinet | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!