Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Bordeaux

Zin in een geslaagde campingvakantie in de Landes? Volg de monding van de Gironde of de stranden aan de Atlantische kust en ontdek Bordeaux! Proef de heerlijke wijnen van de Médoc, kuier over de kaden, eet een hapje op een zonnig terras … de hoofdplaats van het departement Gironde weet u met haar ontelbare charmes vast te bekoren. Neem dus tijdens uw volgende campingvakantie in de Aquitaine de tijd om een bezoek te brengen aan Bordeaux!

Camping Bordeaux: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping in Bordeaux

Bordeaux, gelegen in het hart van een buitengewone wijnstreek die enkele van de beste wijnen ter wereld produceert, is in de eerste plaats een levendige metropool die straalt onder de zon van de Aquitaine. Verblijft u op onze campings aan de Atlantische kust, maak dan van de gelegenheid gebruik om met de hele familie de charmes van Bordeaux te ontdekken aan de rand van de bossen van de Landes de Gascogne: maak een boottocht op de Garonne, wandel naar de Place de la Bourse met zijn sublieme waterspiegel, bezoek het Grand Théâtre of de gotische kathedraal van Saint-André de Bordeaux … u komt ogen te kort tijdens uw campingvakantie nabij Bordeaux!
In uw 4 of 5-sterrenvakantiedorp krijgt u geen minuut de tijd om u te vervelen: speelweiden, een aquapark met zwembaden en glijbanen, clubs voor de kinderen, lessen onder leiding van onze professionele animatoren … Bovendien geniet u optimaal van uw vakantie dankzij het comfort van uw stacaravan of cottage. Of slaapt u liever in een tent? Dan kiest u toch gewoon een van onze prachtige kampeerplaatsen in de schaduw van de grote dennenbomen uit!

Camping aan zee

Op onze Sandaya-camping in de Aquitaine verblijft u in een geprivilegieerde omgeving met rechtstreekse toegang tot de stranden van de Atlantische Oceaan. Op slechts enkele kilometers van Bordeaux ontdekt u aan de Côte d’Argent tussen duinen en dennenbomen Cap Ferret en het Bassin d’Arcachon. Geniet er met de hele familie van de charmes van het landschap: ga lekker zonnebaden op het strand onder de warme zon van de Aquitaine, neem een frisse duik in zee, volg een initiatie surfen bij het Duin van Pyla met zijn woeste golven, maak via een duikcursus kennis met de onderwaterwereld of ga fietsen in de bossen van de Landes. Een zee van mogelijkheden hebt u aan de kust van de Aquitaine. Of beter gezegd: een hele oceaan!

De Place de la Bourse met zijn waterspiegel

De Place de la Bourse in Bordeaux, het plein waar alle inwoners apetrots op zijn en dat elke bezoeker wil zien, kan al sinds de aanleg in de 18de eeuw op heel wat bewondering rekenen. Tentoonstellingen, feesten en diverse animatieactiviteiten in Bordeaux vinden steevast plaats op de Place de la Bourse met zijn statige gevels die op de kaden van de Garonne uitzien. Het is een echte ontmoetingsplaats en u moet er tijdens uw campingvakantie in de Aquitaine beslist een keer langsgaan. Op het plein vindt u een fontein met de drie gratiën en de inmiddels beroemde waterspiegel, de grootste ter wereld. Een wandelingetje over het schitterende plein is overdag een verkwikkende ervaring, maar pas ’s avonds krijgt het plein echt magische allures: de lichtjes van de gebouwen weerkaatsen dan in het wateroppervlak waardoor de Place de la Bourse een feeërieke aanblik krijgt. Een niet te missen spektakel!

Camping Bordeaux, reserveer uw verblijf!

Soulac sur Mer | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!