Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Avignon

Avignon, op het kruispunt van de Provence en de Languedoc-Roussillon, is een niet te missen bestemming voor wie houdt van de zon en ‘la douce vie’ in Zuid-Frankrijk. U valt ongetwijfeld als een blok voor de charmes van de pausenstad en haar erfgoed dat door de Unesco beschermd is. Pak uw koffers en volg de gids!

Campings in de buurt

Villeneuve-lès-Avignon | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Avignon, uw ideale vakantiebestemming!

Wie Avignon zegt, denkt meteen aan zijn beroemde brug, het pausenpaleis en het theaterfestival. Deze stad met haar buitengewone erfgoed kreeg het label ‘Ville d’Art et d’Histoire’. Ook u bent vast weg van deze parel van de Vaucluse. Daar gaan we dan!

Uw vakantieprogramma belooft goed gevuld te zijn en om het plaatje helemaal compleet te maken, geniet u met uw familie of geliefde van het bijzondere aanbod van uw Sandaya-camping: een zwemparadijs voor klein en groot en gratis kinderclubs. En dat allemaal in het hart van de Provence! Wat wil een mens nog meer?

Bezoek Avignon met de hele familie

Tijdens uw verblijf in Avignon valt heel wat te ontdekken, terwijl jong en oud zich uitstekend vermaakt. Een tocht met een segway of op de fiets? Een rit door de stad in een treintje? Een bezoek aan het natuurhistorisch museum? Uw kleine rakkers zullen Avignon niet gauw vergeten … en u ook niet!

Eenmaal terug op de Sandaya-camping gaat de pret voor de kleinsten gewoon door. Van de gratis kinderclubs tot het aquapark: uw kroost is urenlang zoet!

Bezoek Avignon met z'n tweetjes

Uw romantische uitje begint met een bezoek aan het historisch centrum dat door de Unesco beschermd is. Op uw wandeling komt u voorbij de beroemde brug van Avignon, het pausenpaleis en de beroemde Place Pie. Prachtig! 

Loop daarna naar de aanlegsteiger en neem de boot naar het Île de la Barthelasse. Op dit groene riviereiland waant u zich op het platteland! Daarna is het tijd voor een glaasje wijn en een ‘papeton d’aubergine’, een culinaire specialiteit van Avignon. En omdat u hier nu eenmaal in de Provence bent, mag lavendel niet op het programma ontbreken! Bezoek het lavendelmuseum en koop er een geurig vakantiesouvenir! 

Camping Avignon: onze tips voor een geslaagd verblijf

Liefhebbers van musea zijn in de zevende hemel. Schilderkunst, sculpturen, decoratieve kunsten en zelfs hedendaagse kunst: alles is hier te vinden!

Mis in geen geval Gordes, een dorp hoog op de rotsen dat het label ‘Plus Beaux Villages de France’ kreeg: het uitzicht over de Luberon is er adembenemend!

Fijnproevers moeten in Avignon beslist de lokale specialiteiten proeven: olijfolie, nougat en zongerijpte vruchten zijn een feest voor de smaakpapillen!

Voor een sensationele tocht langs sublieme landschappen gaat er niets boven een kano/kajaktocht: een aanrader!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!