Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?

Camping in de bergen

Het is altijd een goed idee om uw zomervakantie in de bergen door te brengen. Ver van het lawaai van de stad en de overbevolkte stranden geniet u op één van onze campings hoog in de bergen van de zuivere lucht en de stralende zon. U voelt zich binnen de kortste keren als herboren!
Camping in de bergen : reserveer uw verblijf

Zomerse campingvakantie in de bergen

’s Zomers ziet het landschap in de bergen er heel anders uit: groene bergwanden, bloemrijke valleien, kabbelende beekjes … Zoveel adembenemende panorama's die uw avonturiershart meteen een tel doen overslaan!

Hoog in de bergen valt bovendien altijd wel wat te beleven: wandel met uw geliefde door de bossen, maak met de hele familie een kanotocht op de bergmeren met kristalhelder water of waag u met enkele vrienden aan een initiatie in een extreme sport. Kies gewoon uw favoriete activiteit uit en uw vakantie wordt gegarandeerd top!

Houdt u van afwisseling? Probeer de diverse vrijetijdsactiviteiten uit die uw camping in de bergen aanbiedt: sportieve olympiades in de openlucht, aquagymlessen in de verwarmde zwembaden, zomeravonden op het terras van het restaurant … En uiteraard mag een flinke portie dolce far niente bij het zwembad niet ontbreken! Dat hebt u ten slotte wel verdiend na een lange wandeldag.

Onze tips en ideeën voor een schitterende campingvakantie

Te voet, te paard of op de mountainbike: bezoek de allermooiste natuurparken en geniet van de natuur en het water!

Bij het krieken van de dag naar de markt? Tuurlijk, het is de ideale plek om een heerlijke picknick met lokale producten samen te stellen!

Musea, forten, pittoreske dorpjes … In de bergen leidt elke weg naar een nieuwe verrassing!

Zwemmen in de bergmeren of kanovaren op de rivieren: ook in de bergen houdt u uw zwempak het best binnen handbereik!

Camping in de bergen, reserveer uw verblijf!

Tellin | Wallonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Castellane | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!