Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Klaar voor een frisse duik in het aquapark op camping Blue Bayou?

Glijbanen, zwembaden, cascades … u beleeft uren dolle pret in het aquapark van Vendres-Plage. In de Aqua Soft-zone is het heerlijk relaxen op de zonnebedden onder de stralende zon van de Languedoc-Roussillon. Mag het voor u wat avontuurlijker, dan zijn de waterstralen van de Aqua Jump vast helemaal uw ding.

3 zwemparadijzen op uw camping in Vendres-Plage

Rivierlagune

Droom weg bij het turkooisblauwe water van de rivierlagune rond de cascades en de waterstralen van het aquapark. Zodra de avond valt, veranderen de kleuren waardoor het zwemparadijs in een feeërieke sfeer baadt.

Aqua Soft

In de Aqua Soft-zone, die exclusief voor volwassenen bestemd is, kunt u terecht voor een welverdiend relaxatiemoment. Maak het u comfortabel op de ligstoelen en banken die rondom het zwembad tot uw beschikking staan. Dit is uw kans om het boek te lezen dat al zo lang op u ligt te wachten. Heerlijk, onder de zon van de Languedoc-Roussillon.

Aqua Jump

De Aqua Jump, het spelparcours waar alle kinderen dol op zijn, ligt in het midden van het zwemparadijs. Dit heuse waterattractiepark nodigt u uit om lol te trappen onder de waterstralen, over de glijbanen te zoeven en u een weg te banen door de cascades om vervolgens weer bij de rivierlagune uit te komen.

Glijbaan en pentaglissen

Hebt u lekker liggen zonnebaden op de ligstoelen, dan is het tijd om de glijbanen in het aquapark uit te proberen. Laat de adrenaline stromen terwijl u met de hele familie over de 3 pentagliss-banen zoeft of door de bochten van de glijbaan vliegt!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Waterspeeltuin
Aqua Jump (waterspeeltuin in hout)
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Zen zwembad (voorbehouden voor volwassenen)
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen)/Pentaglissen
Do you Splash? Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.

Ontdek camping "Blue Bayou" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums