Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Klaar voor een frisse duik in het aquapark op camping Blue Bayou?

Glijbanen, zwembaden, cascades … u beleeft uren dolle pret in het aquapark van Vendres-Plage in de buurt van Montpellier. In de Aqua Soft-zone is het heerlijk relaxen op de zonnebedden onder de stralende zon van de Languedoc-Roussillon. Mag het voor u wat avontuurlijker, dan zijn de waterstralen van de Aqua Jump vast helemaal uw ding.

3 zwemparadijzen op uw camping in Vendres-Plage

Rivierlagune

Droom weg bij het turkooisblauwe water van de rivierlagune rond de cascades en de waterstralen van het aquapark. Zodra de avond valt, veranderen de kleuren waardoor het zwemparadijs in een feeërieke sfeer baadt.

Aqua Soft

In de Aqua Soft-zone, die exclusief voor volwassenen bestemd is, kunt u terecht voor een welverdiend relaxatiemoment. Maak het u comfortabel op de ligstoelen en banken die rondom het zwembad tot uw beschikking staan. Dit is uw kans om het boek te lezen dat al zo lang op u ligt te wachten. Heerlijk, onder de zon van de Languedoc-Roussillon.

Aqua Jump

De Aqua Jump, het spelparcours waar alle kinderen dol op zijn, ligt in het midden van het zwemparadijs. Dit heuse waterattractiepark nodigt u uit om lol te trappen onder de waterstralen, over de glijbanen te zoeven en u een weg te banen door de cascades om vervolgens weer bij de rivierlagune uit te komen.

Glijbaan en pentaglissen

Hebt u lekker liggen zonnebaden op de ligstoelen, dan is het tijd om de glijbanen in het aquapark uit te proberen. Laat de adrenaline stromen terwijl u met de hele familie over de 3 pentagliss-banen zoeft of door de bochten van de glijbaan vliegt!

Ontdek camping "Blue Bayou" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken