NEW: Ontdek onze nieuwe 5* residentie Eden aan de Côte d'Azur Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark in vakantiedorp Cap Sud

Wie toe is aan een frisse duik, heeft mogelijkheden zat ongeacht leeftijd en voorkeuren. De kids palmen vast meteen het peuterbad, het reflecterend speelbad en de waterglijbanen in maar ook de volwassenen vinden beslist hun gading: bubbelbaden om te relaxen, verwarmde baden om in alle rust rond te plonzen, een zonneterras om een voorraadje vitamine D in te slaan … Voor een jodiumrijke duik moet u naar het privéstrand. Vanaf uw vakantiedorp hebt u er rechtstreeks toegang toe. Wie zit het eerst in het water?

Optie Vrijheid: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

10_2022_CAP_Infrastructures_1027.jpg
Zwemparadijs voor klein en groot

Het aquapark van vakantiedorp Cap Sud wordt het toneel van al uw spetterende vakantieavonturen: uw kleine durfals zijn uren zoet terwijl ze van de glijbanen zoeven, terwijl mam en pap lekker tot rust komen in de verwarmde zwembaden. Toch liever de zee? Geen probleem: het strand ligt slechts een boogscheut verderop. Vlij er uw handdoek neer en geniet van een welverdiende sessie dolce far niente!

Geniet van de rechtstreekse toegang tot de Middellandse Zee

Zoals u al kon vermoeden, staat uw verblijf in vakantiedorp Cap Sud helemaal in het teken van relaxatie. En hoe komt u beter tot rust dan op een strandstoel van ons privéstrand, terwijl u gewiegd wordt door het rustgevende ruisen van de golven? Eén ding staat vast: u baadt hier in het geluk!

Ontdek het aquapark van vakantiedorp "Cap Sud" op foto's

In uw vakantiedorp

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Waterspeeltuin
Bubbelbad
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Wildwaterrivier
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.