Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs op uw camping Château des Marais nabij Chambord

Op camping Château des Marais zijn kinderen koning! Grote en kleine kampeerders kunnen zich hier heerlijk uitleven op het 14ha grote domein van de camping. Samen kunnen zij meedoen met talrijke activiteiten in de openlucht of in het aquapark, nieuwe vriendschappen aanknopen in de gratis kinderclubs en ten slotte huiswaarts keren met fantastische herinneringen aan hun verblijf in de Loirevallei. De vakantie van de kinderen begint nu met Sandaya!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

In de Kids Clubs profiteren de allerkleinsten volop van de bevoorrechte natuurlijke omgeving van camping Château des Marais. Spelletjes in de openlucht, sportolympiades, knutselen ... Onder leiding van onze professionele animatoren kunnen ze hier de hele zomer hun energie kwijt en hun fantasie laten werken!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Met hun nieuwe vakantievrienden vermaken de kinderen zich met de organisatie van grote sporttoernooien in de openlucht, hilarische spelletjes of dans-, muziek- of toneelavonden

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Sportolympiades, videospelletjes, ludieke activiteiten in de openlucht ... Tussen twee familie-uitstapjes naar Chambord, Chenonceau of Amboise door kunnen tieners elkaar treffen en een dag lang samen allerlei activiteiten ondernemen! Gedurende de hele zomer worden ze begeleid door onze animatoren waarbij ze een behoorlijke dosis vrijheid krijgen.

Mascotte Sandaya

Talloze activiteiten voor kinderen op camping Château des Marais

Speelweiden

Kleine avonturiers kunnen zich in alle vrijheid uitleven op de speelweiden van de camping! Met hun vriendjes hebben ze de hele dag plezier op de glijbanen, in de zandbak of op de schommels die tot hun beschikking staan.

Koolaya Land

Château des Marais beschikt over zijn miniatuurversie voor kleine kampeerders die graag springen van vreugde! Ontdek Koolaya Land, onze opblaasstructuur voor alle kinderen die geen zitvlees hebben.

Minigolf

Ontdek ons minigolfparcours, ideaal om een middagje buiten door te brengen in de groene omgeving van camping Château des Marais! Huurmateriaal beschikbaar. Vraag ernaar bij de receptie van de camping.

Pingpong

Daag tussen twee duiken in het verwarmde zwembad van het aquapark door uw vrienden uit voor een partijtje op de pingpongtafels die tot uw beschikking staan op camping Château des Marais!

Skelters

Op camping Château des Marais kunt skelters en trapauto's huren, ideaal om ten volle te profiteren van de 14 ha van het domein! Gegarandeerd dolle pret en gekke capriolen.

Speelzaal

Laten de weergoden het afweten? Laat u zich niet uit het veld slaan! Op naar de overdekte speelzaal van de camping voor een partijtje tafelvoetbal of een videospelletje met vrienden.

Ontdek camping "Château des Marais" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums