Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Stel uw activiteitenprogramma samen op camping Côte de Nacre!

Naast de mooie excursies die u aan de sublieme Côte de Nacre in Normandië kunt maken, hebt u ook de keuze uit tal van activiteiten die uw camping op elk uur van de dag aanbiedt. Sporten om te ontspannen, om plezier te maken of om te winnen: de keuze is aan u. Onder de stralende zon van de Calvados kunt u zich in het water, op het gras of in het zand helemaal uitleven!

Alle activiteiten op uw camping in Normandië

Petanquebanen

Er gaat niets boven een groot petanquetoernooi om in alle rust van de frisse zeelucht en de Normandische zon te genieten. Maak gebruik van de petanquebanen die tot uw beschikking staan op camping Côte de Nacre.

Multisportterrein

Voetbal, basketbal, handbal … Welke sport wordt het vandaag? Afspraak met de hele familie en alle nieuwe vrienden voor een geweldige wedstrijd!

Fitness en aquafun

In de zwembaden of in de openlucht kunt u zich helemaal uitleven onder de Normandische zon op camping Côte de Nacre. Onze animatoren begeleiden u door een fitness- of aquafunsessie zodat u de hele zomer prima in vorm blijft!

Animatieavonden

Elke dag wacht u een nieuwe verrassing op het podium van de camping. Concerten, spel- en quizavonden, karaoke, film … en nog heel wat andere leuke dingen die u samen met de familie ontdekt!

Activiteiten buiten de camping

Zeilschool, kajak en paddle

Vlak bij camping Côte de Nacre op het mooie strand van Saint-Aubin-sur-Mer kunt u op het Kanaal een initiatie volgen in diverse watersporten. De zeilclub van Saint-Aubin heet u in het hoogseizoen van harte welkom om volop te genieten van de zeelucht. Alle zeilen bij, jongens!

Paardrijden

Op slechts enkele minuten van uw camping kunt u terecht in de manege van Courseulles-sur-Mer om te paard tochten over het strand of op het platteland te maken. Voor de allerkleinsten zijn er zelfs babypony’s!

Juno Beach en Canadees museum

Laat u onderdompelen in de geschiedenis op ‘Juno Beach’, één van de beroemdste en belangrijkste invasiestranden. Bezoek er het Canadees cultureel centrum met het museum waar u alles te weten komt over de Canadese bijdrage aan D-Day en de Slag om Normandië. Deze interactieve herdenkingssite weet de hele familie te boeien!

Boomklimparcours, kanoën en mountainbiken

Ontdek het recreatiecentrum Pont d’Ouilly dat diverse activiteiten in de volle natuur aanbiedt in het ‘Zwitserland van Normandië’: kanoën/kajakken, boomklimparcours, stand-up paddle, oriëntatieloop …

Ontdek camping "Côte de Nacre" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken