Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?

Camping Saint-Aubin-sur-Mer

Saint-Aubin-sur-Mer, een badplaats aan de Côte de Nacre in Normandië, is de ideale vakantiebestemming voor wie helemaal tot rust wilt komen. Watersportfanaten voelen zich de koning te rijk op het langgerekte zandstrand en het is ook heerlijk kuieren in dit authentieke stadje aan de Kanaalkust. Campinggasten van elke leeftijd die op zoek zijn naar een portie gezonde zeelucht ver van de drukte van de stad, weten Saint-Aubin-sur-Mer dan ook steevast te waarderen!

Camping Saint-Aubin-sur-Mer, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Saint-Aubin-sur-Mer, uw ideale vakantiebestemming

Op zoek naar rust, authenticiteit en eindeloze vergezichten? Een campingvakantie aan de Normandische kust weet u ongetwijfeld te bekoren! In Saint-Aubin-sur-Mer, een stadje dat ook wel eens ‘de Jodiumkoningin’ wordt genoemd, vermengt de zoete zeebries zich met een onvervalst gevoel van vrijheid. Vlak bij de invasiestranden, de badplaatsen van de Côte Fleurie en Caen, de hoofdplaats van de Calvados, heet uw 4- of 5-sterrencamping u hartelijk welkom op een vakantie boordevol avontuur.

Neem uw intrek – met of zonder kroost – in een volledig ingerichte, comfortabele cottage of kies voor een authentieke kampeerplaats voor uw tent of caravan. Geniet met volle teugen van al het moois dat een Sandaya-camping te bieden heeft: een aquapark met verwarmd en overdekt zwembad, speelweiden voor de kinderen en een fitnessruimte, petanquebaan en multisportterrein voor de ouders … Het kost u geen enkele moeite om uw dagen hier te vullen!

Bezoek Saint-Aubin-sur-Mer met de hele familie

Als het aan de kinderen lag … kozen ze voor het strand! Deze zomer kunnen ze de enorme stranden van de Normandische kust verkennen. Aan de Kanaalkust valt voor de hele familie altijd wel wat te beleven. Bij hoogtij heeft iedereen de wind in de zeilen: zeilwagenrijders, windsurfers, kitesurfers …  Bij laagtij hebt u de keuze uit een ‘pêche à pied’, zandkastelen bouwen of schelpjes rapen. Wat zal het worden?

En nu u toch in het land van Willem de Veroveraar bent, moet u uw kroost beslist een keertje meenemen naar het kasteel van Falaise, waar ze riddertje kunnen spelen, of naar het kasteel van Caen, een van de grootste versterkte vestingen van heel Europa.

Bezoek Saint-Aubin-sur-Mer met z'n tweetjes

Met zijn 120 km kust is de Calvados een droombestemming voor alle romantische zielen die van een vakantie aan zee houden. Trakteer uzelf op een bevoorrechte tête-à-tête met de Kanaalkust en laat u in de meest emblematische badsteden van de Calvados terugvoeren naar de belle époque. Bewonder de sublieme villa’s in Hermanville-sur-Mer, ga op zoek naar de verloren tijd in het Grand Hôtel van Cabourg waar Marcel Proust zo graag verbleef, ontdek het spectaculaire uitzicht van op de Vaches Noires, de beroemde kliffen in Houlgate …

Om het idyllische plaatje compleet te maken, mag ook een romantische wandeling over de beroemde Promenade des Planches in Deauville niet op het programma ontbreken. Onweerstaanbaar charmant!

Camping Saint-Aubin-sur-Mer: onze tips voor een geslaagd verblijf

Arromanches-les-Bains, Courseulles-sur-Mer, Ouistreham … Ontdek de geschiedenis van de belangrijkste sites van de Landing in Normandië!

Maak kennis met het beroemde tapijt van Bayeux dat over een lengte van 70 meter vertelt hoe Willem de Veroveraar de Engelse troon veroverde!

Beklim de 171 trappen van de vuurtoren van Ouistreham en geniet van het 360° uitzicht over de hele kust!

Laat u verleiden tot een spa-sessie in een van de thalassotherapiecentra van de Calvados, de wellnessbestemming bij uitstek!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!