Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Op naar de zwembaden van het aquapark op camping Côte de Nacre!

Beleef dubbel zoveel waterpret op camping Côte de Nacre! Uw kinderen weten niet waar ze eerst naartoe willen: de overdekte en verwarmde zwembad of het grote waterattractiepark in de openlucht. Ontdek snel alle verrassingen die het aquapark van uw camping voor u in petto heeft.

Zwemparadijs op uw camping in Normandië

Verwarmd binnenzwembad

Onder een grote koepel ligt het grote verwarmde zwembad van het aquapark op u te wachten. Zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen kunt u er terecht voor uren waterpret. Het grote zwembad loopt geleidelijk af, zodat groot en klein er in alle vrijheid van geniet.

Openluchtzwembad afhankelijk van het weer.

Watertuin en champignon met watercascade

Op de Sandaya-camping Côte de Nacre voelen kinderen zich de koning te rijk! Maar liefst twee zwembaden zijn speciaal voor hen voorbehouden: een in het overdekte, verwarmde gedeelte, en een tweede in het aquapark in de openlucht. Met hun nieuwe vriendjes plonsen ze uren in het rond, genieten ze van de cascade rond de ludieke paddenstoel of oefenen ze alvast om zwemkampioen te worden!

Glijbaan en pentaglissen

Wie al wat groter is, moet beslist de 4 waterglijbanen in het zwemparadijs uitproberen. Begin de wedstrijd op de pentaglissen, klim daarna op de grote waterglijbaan en roetsj met een duizelingwekkende snelheid naar beneden tussen de palmbomen. Klaar? Start!

Rivierlagune

Niemand weerstaat aan het water van de grote rivierlagune die tussen de zwembaden van het aquapark door slingert. Zwem – of dobber op uw luchtmatras – voorbij de eilandjes met kokospalmen en hou nu en dan even halt om te zonnen op de ligstoelen, voordat u weer in het turkooisblauwe water duikt.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bubbelbad
Watertuin
Lagune
Peuterbad
Pentaglissen
Zwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen)
Do you Splash? Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zee 500 m

Ontdek camping "Côte de Nacre" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums