Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van camping Deux Fontaines in Zuid-Bretagne

Welkom op camping Deux Fontaines in Bretagne, een paradijs voor kinderen! De hele zomer lang staan de deuren van onze gratis kinderclubs voor hen open. Ze kunnen er onder leiding van onze professionele animatieteams meedoen aan zeer afwisselende activiteiten in de vrije natuur, in het zwembad of aan de rand van de oceaan. Bretagne verandert in één grote speeltuin voor de duur van een onvergetelijke zomer op uw 4-sterrencamping Deux Fontaines!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

In de Kids Club kunnen de kleinste hummels op camping Deux Fontaines zich uitleven in de natuur! Met buitenspellen in de Bretonse zon, schattenjachten, knutselactiviteiten, circusworkshops en sportolympiaden ... De kinderen kunnen onder leiding van onze professionele animatoren hun hart ophalen aan heel veel activiteiten.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De Juniors Club van camping Deux Fontaines is er voor alle kinderen vanaf 8 jaar die graag met vriendjes vakantie vieren! Op het programma staan sport-, spel- en knutselactiviteiten, shows, discoworkshops … en nog heel veel meer verrassingen om gauw te gaan ontdekken!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Voor tieners biedt camping Deux Fontaines in Névez een schitterend speelterrein op steenworp afstand van de oceaan! Met strandactiviteiten, teamsporten, animatie en spellen haalt onze Teens Club voor hen het beste uit een vakantie in Bretagne!

Mascotte Sandaya

Heel veel activiteiten voor kinderen op camping Deux Fontaines

Speelweiden

Welkom op de grote speelweide van de camping, dé plek voor eindeloos speelplezier! Samen met hun vakantievriendjes kunnen kinderen zich de hele dag op de glijbaan, het houten speeltoestel en het spelparcours uitleven.

Skatepark

Skaters, rolschaatsers en bmx’ers kunnen de hele zomer hun hart ophalen op de pistes en hellingen van ons skatepark bij de ingang van de camping!

Springkasteel

Kom springen als een kangoeroe! In Koolaya Land, een speelse, vrolijk gekleurde opblaasstructuur, kunnen kinderen de hele dag springen en stuiteren!

Pingpong

Na uren rennen, springen, klimmen en glijden organiseren kinderen en animatoren een groot pingpongtoernooi op de tafels die daarvoor op camping Deux Fontaines zijn neergezet. Kom snel en doe mee!

Ontdek camping "Deux Fontaines" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums