Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van camping Riviera d’Azur in Saint-Aygulf

Op camping Riviera d’Azur voelen kinderen zich de koning te rijk. Een zomervakantie op onze familiecamping nabij Fréjus staat in het teken van spelen, nieuwe dingen ontdekken en … plezier maken! Kinderen van 5 tot 17 jaar kunnen terecht in onze gratis Kids, Juniors & Teens Clubs: ideaal om zich uit te leven met tal van activiteiten, om lol te trappen en vooral … om nieuwe vrienden te maken!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Er gaat niets boven onze gratis Kids Club om de rijke verbeelding van de allerkleinsten aan het werk te zetten. Alle kinderen van 5 tot 7 jaar kunnen er deelnemen aan ludieke en creatieve activiteiten die op hun leeftijd afgestemd zijn en door ons team van professionele animatoren worden begeleid.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De Juniors Club met zijn ludieke activiteiten, toernooien en buitenspelen – gratis allemaal! – weet 8 tot 12-jarigen steevast te bekoren. Zo houden ook zij prachtige herinneringen over aan hun vakantie op de Sandaya-camping Riviera d’Azur.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Tieners van 13 tot 17 jaar maken het liefst plezier zonder ouders in de buurt en zonder kleine broers en zusjes om zich heen. Daarom bedachten wij de Teens Club! Onze teams bieden er uw pubers een uitgebreid programma aan met thema-avonden, buitenactiviteiten, spelletjes … en heel veel fijne momenten met de vrienden!

Mascotte Sandaya

Tal van activiteiten voor kinderen op camping Riviera d’Azur

Speeltuin

Helemaal afgestemd op de allerkleinsten: een springkasteel ‘Koolaya Land’, wippen, een multi-activiteitenfort, een glijbaan, schommels … Een heus paradijs voor kinderen!

Multisportterrein

Kleine campinggasten kunnen al hun overtollige energie kwijt op het multisportterrein van de camping. Ze kunnen er terecht voor een partijtje basketbal of voetbal, diverse buitenspelen … Stel uw team samen en rijg de overwinningen aan elkaar!

Pingpong

Oefen uw backhand op één van de pingpongtafels die tot uw beschikking staan! Uitleenmateriaal verkrijgbaar. Vraag ernaar bij de receptie.

Minigolf

Maak van uw vakantie gebruik om de hele familie te laten kennismaken met uw talenten als minigolfer. Op camping Riviera d’Azur vindt u een minigolfbaan met diverse hindernissen. Clubs en golfballen zijn inbegrepen.

Ontdek camping "Riviera d'Azur" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums