Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?

De gratis kinderclubs van camping Soustons Village in de Aquitaine

Kinderen beleven de wildste avonturen op familiecamping Soustons Village! Onze camping in de Aquitaine, een natuurlijk speelterrein midden in de Landes, biedt een ruime keuze aan activiteiten om buiten en op het strand te doen. Gedurende het vakantieseizoen staan onze gekwalificeerde animatoren klaar om de hele dag met kinderen van alle leeftijden aan hun wensen aangepaste activiteiten te doen. Het doel? Om te zorgen dat ze straks allemaal met fantastische herinneringen aan hun campingvakantie in Soustons naar huis terugkeren!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Voor kleine ukken die spelend de wereld ontdekken, van leuke animaties houden en graag samen pret maken is de Kids Club van camping Soustons Village dé plek om zich uit te leven!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Buitenactiviteiten, animaties in het water, shows en sportolympiaden … kinderen hebben gewoon geen tijd om zich te vervelen! Onder leiding van onze animatoren beleven ze de zomer van hun leven in de Juniors Club van camping Soustons Village.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Onze Teens Club in Soustons Village heeft aan alles gedacht: strandsporten, avondanimatie, mölkky … en een vrij programma om te doen wat ze het liefst doen! De ideale club om tijdens een vakantie in de zon van de Aquitaine een heleboel nieuwe vrienden te maken.

Mascotte Sandaya

Heel veel activiteiten voor kinderen op camping Soustons Village

Meer van Soustons

Het grote meer van Soustons, dat op een steenworp afstand van de camping ligt, nodigt u uit voor een tocht door het bos met reuzendennen! Trek er met de hele familie opuit en organiseer een wandel- of fietstocht. Maak tussendoor een stop om op de oever in de zon te picknicken.

Speelweiden

Op de speelweiden van camping Soustons Village in de Aquitaine kunnen kinderen op de glijbanen, schommels en andere speeltoestellen hun overtollige energie kwijt en nieuwe vakantievriendjes maken!

Springkasteel

Wist u dat onze mascotte Koolaya zijn eigen speeltuin had gemaakt? Ontdek Koolaya Land, een opblaasstructuur waar kinderen de hele dag op kunnen springen en stuiteren op campng Soustons Village!

Pingpong

Geniet na een actieve middag op de stranden van de Côte d’Argent van de zachte zomeravonden in Soustons om een groot pingpongtoernooi te organiseren. Daag al uw vrienden uit!

Ontdek camping "Soustons Village" aan de hand van foto's

Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums